Κατηγόρησε… ανοιχτά τον VAR ο Τεν Χαγκ και άφησε «αιχμές» για τον Σάντσο!

Τρομερά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως… ανησυχεί για τον VAR και την Premier League. Την ίδια ώρα, μίλησε ανοιχτά για τον Τζέιντον Σάντσο και τον λόγο που δεν βρέθηκε στην 18άδα.



Κατηγόρησε… ανοιχτά τον VAR ο Τεν Χαγκ και άφησε «αιχμές» για τον Σάντσο!

Δυσαρεστημένος με τη διαιτησία στο «Έμιρεϊτς» ήταν ξεκάθαρα ο Έρικ Τεν Χαγκ, που στάθηκε στον VAR και στις λανθασμένες – κατά την άποψή του – στιγμές σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ποιες ήταν οι φάσεις που θεωρεί πως η τεχνολογία δεν έκανε σωστά τη δουλειά της; Αρχικά, το γκολ του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, θεωρώντας πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Νωρίτερα, πιστεύει πως υπήρξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκάμπριελ Μανγκαλάες πάνω στον Χόιλουντ, με τον Τέιλορ να δείχνει να συνεχιστεί κανονικά το ματς και τον VAR να μην τον καλεί για κάτι.

Και τέλος, το γκολ με το οποίο η Άρσεναλ έκανε το 2-1. Μίλησε για φάουλ πάνω στον Τζόνι Έβανς, και πάλι από τον Γκάμπριελ Μανγκαλάες, θεωρώντας πως το σουτ του Ράις δεν θα έπρεπε να λάβει χώρα καν, από τη στιγμή που έχει προηγηθεί το μαρκάρισμα.

Και τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξεχωριστά στον Τζέιντον Σάντσο, για τον οποίο επί της ουσίας είπε πως βρίσκεται στο επίπεδο των υπολοίπων. Για τον λόγο αυτό δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή…

Δημήτρης Μανάκος