Μικρότητες από την Τότεναμ: Δεν επέτρεψαν στον Κέιν να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του!

Ο Χάρι Κέιν της τελευταίες ώρες της θητείας του στην Τότεναμ δεν κατάφερε να τις περάσει δίπλα στους μέχρι πρότινος συνοδοιπόρους του, αφού, ο Ντάνιελ Λίβι επέλεξε να δείξει γι' ακόμα μια φορά πόσο κακή διαχείριση κάνει. Απαγορεύτηκε στον Άγγλο στράικερ να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο και του έστειλαν τα πράγματά του στο σπίτι!  



Μικρότητες από την Τότεναμ: Δεν επέτρεψαν στον Κέιν να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του!

Ο Χάρι Κέιν μπορεί ν' απολαβάνει πλέον το Μόναχο και να έχει ανοίξει ήδη λογαριασμό στην Bundesliga με την Μπάγερν, όμως, δεδομένα, θα είναι πικραμένος από τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε το κλαμπ στις τελευταίες ώρες της παρουσίας του εκεί.

Για την ακρίβεια, ίσως όλα αυτά να έχουν να κάνουν με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο κι όχι με τον σύλλογο, τον οποίο ο ποδοσφαιριστής αγάπησε και με τον οποίο έγραψε ιστορία, όντας ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Χάρι Κέιν δεν μπορούσε να πλησιάσει στο προπονητικό κέντρο των “σπιρουνιών” τις τελευταίες ώρες προτού ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Μπάγερν, αφού, του μεταφέρθηκε μέσω e-mail (!) ότι θα ήταν απρεπές!

Έτσι, δεν κατάφερε ν' αποχαιρετήσει συμπαίκτες, φίλους και staff όπως θα ήθελε, αλλά ούτε και να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα. Αυτά, εστάλησαν στο σπίτι των συγγενών του για να τα παραλάβει από εκεί φεύγοντας για Γερμανία!

Κώστας Ζάλιαρης