«Η Γουλβς… ήθελε να δώσει τον Νούνες» - Τα οικονομικά ζητήματα, ο Λοπετέγκι και η πώληση Νέβες!

Οικονομική «ανάσα» συνιστά για τη Γουλβς η πώληση του Ματέους Νούνες στη Μάντσεστερ Σίτι. Χρειάζονταν οι «λύκοι» μία ενίσχυση στα ταμεία τους, με αυτήν να προκύπτει έγκαιρα, ώστε να προλάβουν και οι ίδιοι να ενισχυθούν. Γιατί δεν το έκαναν και μετά την πώληση του Ρούμπεν Νέβες στη Σαουδική Αραβία; Διαβάστε το ρεπορτάζ του England365!



«Η Γουλβς… ήθελε να δώσει τον Νούνες» - Τα οικονομικά ζητήματα, ο Λοπετέγκι και η πώληση Νέβες!

Μπορεί ο Γκάρι Ο’ Νιλ να δήλωσε πριν από μερικές ώρες πως ιδανικά θα ήθελε ο Ματέους Νούνες να συνεχίσει στη Γουλβς, όμως η ίδια η ομάδα δεν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο της απομάκρυνσής του.

Για να είμαστε ακριβείς, οι «λύκοι» μπορούν να πάρουν… ανάσα, μετά την επικείμενη μεταγραφή του μέσου τους στη Μάντσεστερ Σίτι, σε μία πώληση που θα βάλει στα ταμεία τους 60 εκατομμύρια.

Διότι η Γουλβς έχει μερικά ζητήματα οικονομικά, τα οποία έχουν προκύψει από παλαιότερες μεταγραφικές κινήσεις και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του England365, τα χρήματα από τη μεταγραφή του Ρούμπεν Νέβες στη Σαουδική Αραβία, χρησιμοποιήθηκαν για να καλυφθούν παλιές «τρύπες».

Κάπως έτσι, προέκυψε άλλωστε και η αποχώρηση του Λοπετέγκι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν ήταν ικανοποιημένος από τη μεταγραφική πολιτική του club, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να είναι, από τη στιγμή που η Γουλβς δεν είχε το budget που επιθυμούσε.

Πλέον, τα πράγματα είναι καλύτερα, ο Νούνες επί της ουσίας, βοηθάει την τέως ομάδα του και ουδείς αποκλείει να προβεί η Γουλβς σε μία ή ακόμη και σε δύο προσθήκες, πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Οι πληροφορίες λένε πως αναζητά ένα «οκτάρι» για να καλύψει τον Νούνες και έναν εξτρέμ με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και μένει να δούμε αν θα ακουστεί κάποιο όνομα, που θα βελτιώσει περαιτέρω το κλίμα στις τάξεις του «Μολινό».

Δημήτρης Μανάκος