Η Τότεναμ ισοφάρισε όταν ο Τετέ έφυγε νΆ αλλάξει παπούτσι και μετά αυτός σκόραρε στο καθοριστικό πέναλτι! (vid)

Φοβερό σκηνικό στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Φούλαμ και την Τότεναμ, με τον Κένι Τετέ να φωνάζει πως του χάλασε το παπούτσι, να τρέχει στΆ αποδυτήρια για νΆ αλλάξει, την Τότεναμ να ισοφαρίζει με το αριθμητικό πλεονέκτημα κι αργότερα ο Ολλανδός χάρισε την πρόκριση στους «cottagers»!  



Η Τότεναμ ισοφάρισε όταν ο Τετέ έφυγε νΆ αλλάξει παπούτσι και μετά αυτός σκόραρε στο καθοριστικό πέναλτι! (vid)

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έδωσε «χαστούκι» σΆ εκείνη του ¶γγελου Ποστέκογλου που από νωρίς έχασε ήδη τον έναν από τους εφικτούς στόχους που ενδεχομένως είχε θέσει στην έναρξη της σεζόν.

Το βράδυ της Τρίτης και με την Φούλαμ να έχει προηγηθεί το σκορ με το αυτογκόλ του Φαν ντε Φεν από το 19ο λεπτό, ο Κένι Τετέ φωνάζει ότι του χάλασε το παπούτσι.

Δεν υπήρχε άλλο στον πάγκο και έπρεπε να το παραλάβει ο ποδοσφαιριστής από τΆ αποδυτήρια. Βγήκε από το ματς, έτρεξε να λύσει μόνος του το ζήτημα κι όχι με τη βοήθεια κάποιου από τον πάγκο, με τον Ριτσάρλισον να ισοφαρίζει στο 56Ά, όσο οι αντίπαλοί του ήταν 10 στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Τετέ πήρε την «εκδίκησή» του, όταν στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησε εκείνος στην καθοριστική εκτέλεση για το 5-3 και την εξασφάλιση της πρόκρισης!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης