Η στιγμή που η Σάλφορντ «γράφει» ιστορία: Αποκλείει τη Λιντς στα πέναλτι, με 44 θέσεις να τις χωρίζουν! (vids)

Σπουδαίο βράδυ για τη Σάλφορντ, η οποία κατάφερε να αποκλείσει τη Λιντς στη διαδικασία των πέναλτι και να προκριθεί στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ. «Χαοτική» η απόσταση των δύο ομάδων, περιχαρής ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γκάρι Νέβιλ, μετά τη λήξη.



Η στιγμή που η Σάλφορντ «γράφει» ιστορία: Αποκλείει τη Λιντς στα πέναλτι, με 44 θέσεις να τις χωρίζουν! (vids)

Ένα βράδυ που θα δυσκολευτεί αναμφίβολα να διαγράψει από τη μνήμη της και πιθανώς, θα μνημονεύει για πολλά, πολλά χρόνια, έλαβε χώρα πριν από μερικές ώρες, με τη Σάλφορντ να αποκλείει τη Λιντς, στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ, στη διαδικασία των πέναλτι.

Πάλεψε πολύ, στόχος της ήταν να στείλει το ματς στη «ρώσικη ρουλέτα», μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και έπειτα γνώριζε, πως το άγχος δεν βρίσκεται σε εκείνη, αλλά στην ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, που έχει την… υποχρέωση να προκριθεί.

Εν τέλει, η Σάλφορντ ήταν εκείνη που αναδείχθηκε νικήτρια, με το εντυπωσιακό 9-8 στα πέναλτι και η ιστορία «γράφτηκε» για την ομάδα της League Two, η οποία ανήκει στον Γκάρι Νέβιλ.

 

Περιχαρής ο ισχυρός της άνδρας μετά τη λήξη, δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει! Και είναι απολύτως λογικό. Διότι συζητάμε για μία ομάδα που βρίσκεται 44 θέσεις κάτω από τη Λιντς στην κατάταξη των επαγγελματικών κατηγοριών. Παίζει στην 4η κατηγορία και βρίσκεται στην 10η θέση αυτής, με τα «παγώνια» από την άλλη πλευρά, να έχουν επιστρέψει στην Championship αισίως, μετά τον υποβιβασμό τους από την Premier League.

Τεράστιο επίτευγμα, μαγικές στιγμές στο Σάλφορντ, ιστορική ημέρα για το club και τον Γκάρι Νέβιλ!

Δημήτρης Μανάκος