Η καλύτερη ενδεκάδα της περσινής Premier League: Ούτε ένας από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, «γαλάζια» κυριαρχία!

Γεγονός είναι η καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν στην Premier League, με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ να κυριαρχούν και τη Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην βλέπουν ούτε έναν ποδοσφαιριστή τους να περιλαμβάνεται σε αυτήν!



Η καλύτερη ενδεκάδα της περσινής Premier League: Ούτε ένας από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, «γαλάζια» κυριαρχία!

Μετά την ανάδειξη του Μπουκάγιο Σάκα σε καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή της Premier League για τη σεζόν 2022-23, προέκυψε και η κορυφαία ενδεκάδα της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Απόλυτη κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι, με πέντε ποδοσφαιριστές της να περιλαμβάνονται σε αυτήν, και την Άρσεναλ να ακολουθεί με τους Άαρον Ράμσντεϊλ, Γουίλιαμ Σαλιμπά, Μπουκάγιο Σάκα και Μαρτίν Έντεγκααρντ.

Από εκεί και πέρα, το δεξιό άκρο της άμυνας καλύπτει ο Κίραν Τρίπιερ, ενώ από την καλύτερη σύνθεση της σεζόν, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Χάρι Κέιν, που ολοκλήρωσε τη θητεία του στο «Νησί» και την Τότεναμ, με 30 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Συνεπώς, κανένας από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμπεριλαμβάνονται στην καλύτερη ενδεκάδα, με τον Άλισον πιθανώς να είναι και ο… μοναδικός που θα μπορούσε να βρίσκεται σε αυτή!

Δημήτρης Μανάκος