Τι έκανες στα… 15 σου; «Πρώτη φορά αποστολή με τη Γουλβς!»

Θέλει να «γράψει» ιστορία η Γουλβς, η οποία έχει συμπεριλάβει στην αποστολή της για το ματς του 2ου γύρου του Λιγκ Καπ τον Εμίλιο Μπάλαρντ Μάθιους. Ποιο είναι το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι… 15 χρονών.



Τι έκανες στα… 15 σου; «Πρώτη φορά αποστολή με τη Γουλβς!»

Πηγαίνει σχολείο. Ξεκουράζεται και «γεμίζει» τις μπαταρίες του, με φόντο τη νέα σχολική χρονιά, η οποία ξεκινά σε μερικές ημέρες από τώρα. Μένει με τους γονείς του, πιθανώς διακρίνεται στις αναμετρήσεις της… γειτονιάς με τους φίλους του και ξεχωρίζει για τα γκολ που μπορεί να σημειώνει.

Αυτό δεν «αλλοιώνει» την ηλικία του. Είναι μόλις 15 ετών, αλλά όπως και ο Ίθαν Νουανέρι, έτσι και εκείνος, είναι έτοιμος να βιώσει κάτι που θα θυμάται σε ολόκληρη τη ζωή του.

Ο λόγος για τον Εμίλιο Μπάλαρντ Μάθιους, ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Γουλβς για την αναμέτρηση του Λιγκ Καπ. Πρόκειται για τον 2ο γύρο του θεσμού και τον «παρθενικό» της ομάδας του για φέτος, με τους «λύκους» να αντιμετωπίζουν την Μπλάκπουλ της League One.

Δεν είναι μικρό κατόρθωμα. Η Μπλάκπουλ μέχρι πρότινος αποτελούσε τη μοναδική ομάδα στο «Νησί», από την Championship και κάτω, που δεν είχε δει την εστία της να παραβιάζεται!

Ο Γκάρι Ο’Νιλ όμως του δίνει την ευκαιρία του. Πρώτη φορά σε αποστολή με την ανδρική ομάδα και ας είναι ακόμη παιδί. Αυτά ναι, ίσως συμβαίνουν μόνο στην Αγγλία. Και ο 15χρονος Μάθιους, είναι έτοιμος να το ζήσει στο έπακρο…

Δημήτρης Μανάκος