Το χρονικό της ανατροπής: Η αλλαγή του Νούνιες στο 77’, το 2-1 στο 93' και το «μη μιλάτε» του Κλοπ! (vids)

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν πανηγύρισε η Λίβερπουλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 2-1 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Δίχως λόγια η στιγμή του 93ου λεπτού και η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ…



Το χρονικό της ανατροπής: Η αλλαγή του Νούνιες στο 77’, το 2-1 στο 93' και το «μη μιλάτε» του Κλοπ! (vids)

Ο Ντάργουιν Νούνιες περνά ως αλλαγή στο ματς στο 77ο λεπτό. Η Λίβερπουλ βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0 και η Νιούκαστλ, 120 δευτερόλεπτα νωρίτερα, έχει την ευκαιρία να κάνει δύο τα γκολ της.

Ο Αλμιρόν στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και οι «κόκκινοι» μένουν… ζωντανοί. Νιώθουν πως μπορούν να αντιδράσουν, βρίσκονται ακόμη στο παιχνίδι, χάρη στην… τύχη τους και τον εξαιρετικό – όπου είχε χρειαστεί – Άλισον.

Η Λίβερπουλ ισοφαρίζει στο 81ο λεπτό. Ο Νούνιες πλασάρει εξαιρετικά τον Πόουπ και όλα δείχνουν πως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, θα φύγει δίχως ήττα από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ», για 8η συνεχόμενη φορά.

Ποιος να φανταζόταν τι θα συνέβαινε στο 93’… Ο Μοχάμεντ Σαλάχ λειτουργεί πανέξυπνα και παίζει κάθετα για τον Ουρουγουανό. Αυτός δεν συγχωρεί. Σκοράρει ξανά και το 2-1 για τη Λίβερπουλ είναι γεγονός.

Τι ματς, τι συναισθήματα, τι αντιδράσεις. Όπως αυτή του Γιούργκεν Κλοπ προς τον πάγκο της Νιούκαστλ, όπου γύρισε και κοίταξε άπαντες, κάνοντάς τους νόημα να σταματήσουν να μιλούν!

Δημήτρης Μανάκος