Έτσι θα ξεχαστεί ο Καϊσέδο: Υπογράφει ο 19χρονος Μπαλέμπα στην Μπράιτον με 30 εκατομμύρια! (vid)

Ένα μικρό μέρος των 127 εκατομμυρίων που εξασφάλισε από την πώληση του Καϊσέδο διαθέτει η Μπράιτον για την επόμενη μέρα στα χαφ και παίρνει τον 19χρονο, Κάρλος Μπαλέμπα από την Λιλ με 30 εκατ.ευρώ! 



Έτσι θα ξεχαστεί ο Καϊσέδο: Υπογράφει ο 19χρονος Μπαλέμπα στην Μπράιτον με 30 εκατομμύρια! (vid)

Ο νεαρός μέσος θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής των "γλάρων", με τον Μπαλέμπα να έχει συμφωνήσει με το αγγλικό κλαμπ εδώ και περίπου 20 μέρες. 

Η Λιλ στις διαπραγματεύσεις με την Μπράιτον κατάφερε να εξασφαλίσει 27 εκατομμύρια ευρώ συν 3 εκατ. σε μπόνους και τελικά "έπεσαν" οι υπογραφές για να γίνει η μεταγραφή. 

Τα ιατρικά του ποδοσφαιριστή έχουν ήδη προγραμματιστεί και ο Ντε Τζέρμπι ευελπιστεί και αυτή η επιλογή να κάνει την έκπληξη στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι γεννημένος στην πόλη Ντουάλα του Καμερούν, έφυγε από εκεί το 2022 για να βρεθεί στα τμήματα υποδομής της Λιλ τον Ιανουάριο του 2022 και από το καλοκαίρι του ίδιου έτους άρχισε να έχει παρουσίες στο ανδρικό τμήμα. 

Το μεγάλο βήμα έρχεται κάπως ... απότομα για εκείνον, όμως, η Μπράιτον έχει αποδείξει πως γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης