Σαββατόβραδο στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε η Γουέστ Χαμ!

Η εκπληκτική, για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, νίκη επί της Μπράιτον το απόγευμα του Σαββάτου (3-1), οδήγησε την Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ έστω και για μια βραδιά στην 3η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ! 



Σαββατόβραδο στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε η Γουέστ Χαμ!

Τα "σφυριά" μπορεί να είδαν την Μπράιτον να καταγράφει ποσοστά κατοχής με συντριπτική διαφορά στο μεταξύ τους παιχνίδι, όμως, το σύνολο από το Λονδίνο ήταν τρομερά αποτελεσματικό και κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα για να πάρει όλους τους βαθμούς της αναμέτρησης. 

Μια εβδομάδα μετά την επιβλητική νίκη επί της Τσέλσι, ήρθε και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους "γλάρους" και κάπως έτσι, με τους 7 βαθμούς μέχρι αυτή τη στιγμή, η Γουέστ Χαμ αναρριχήθηκε στην κορυφή! 

Είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται εκεί από τον Αύγουστο του 2021, λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του Europa Conference League, με τον Ράις να έχει αποχωρήσει κι όμως με την ομάδα να δείχνει πως πλέον έχει βρει σταθερότητα και εμπιστεύεται τον Μόγιες, που είχε βρεθεί σε δεινή θέση στο πρόσφατο παρελθόν! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης