Τι συνέβη την τελευταία φορά που Γούτας και Σιώπης ξεκίνησαν βασικοί στην ίδια ομάδα; (vid)

Στη βασική ενδεκάδα της Κάρντιφ ξεκινούν για πρώτη φορά μαζί, ο Δημήτρης Γούτας με τον Μανώλη Σιώπη, με τους Ουαλούς να υποδέχονται τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Τι συνέβη όμως την τελευταία φορά που ξεκίνησαν αμφότεροι στο αρχικό σχήμα;



Τι συνέβη την τελευταία φορά που Γούτας και Σιώπης ξεκίνησαν βασικοί στην ίδια ομάδα; (vid)

Ο Ερόλ Μπουλούτ τους επέλεξε, δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του σε αυτούς και αισίως, ο Δημήτρης Γούτας και ο Μανώλης Σιώπης, ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα της Κάρντιφ, στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Championship, απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Πρόκειται προφανώς για την πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, που δύο Έλληνες βρίσκονται στο αρχικό σχήμα των Ουαλών, μιας και για «παρθενική» φορά, δύο διεθνείς μας συνυπάρχουν στην Κάρντιφ.

Ωστόσο, ποια ήταν η τελευταία φορά που ο Σιώπης με τον Γούτα συνυπήρχαν στο αρχικό σχήμα και τι συνέβη τότε; Πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο στον Νοέμβριο του 2021 και στην αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Ισπανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην ήττα μας με 1-0 δηλαδή, με τον Σαράμπια να κρίνει το αποτέλεσμα.

Αμφότεροι είχαν ξεκινήσει βασικοί, αμφότεροι είχαν αντικρίσει την κίτρινη κάρτα, με την ενδεκάδα να συμπληρώνουν ο Κώστας Τσιμίκας και ο Δημήτρης Γιαννούλης. Τέσσερις δηλαδή παίκτες που αγωνίζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Αγγλία.

Δημήτρης Μανάκος