Ένας Άγγλος ηγέτης στη «Βασίλισσα»: Ζούμε στον κόσμο του Μπέλιγχαμ και ολόκληρη η Μαδρίτη πανηγυρίζει… (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρει τον ηγέτη της και εμείς ζούμε στην εποχή του. Ο Βινίσιους τραυματίστηκε, ο Ροντρίγκο δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε πέναλτι, όλοι «μπλόκαραν» και βρέθηκε αυτός που έδωσε ξανά τη λύση. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Τρίτη σερί νίκη για τη «Βασίλισσα», τέταρτο γκολ σε τρία ενενηντάλεπτα για τον Άγγλο!



Ένας Άγγλος ηγέτης στη «Βασίλισσα»: Ζούμε στον κόσμο του Μπέλιγχαμ και ολόκληρη η Μαδρίτη πανηγυρίζει… (vid)

Ήξερε η Ρεάλ Μαδρίτης για ποιο λόγο επέλεξε να ξοδέψει τόσο πολύ. Δεν θα το έκανε τυχαία. Δεν θα το έκανε για τον οποιονδήποτε. Το έπραξε για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Και εκείνος την δικαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σκόραρε στην πρεμιέρα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, πάνω στην κίνηση, έκανε τρία τα γκολ του, με δύο υπέροχα «σεντερφορίσια» τέρματα, στο ματς με την Αλμερία και πλέον, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της La Liga, με τέσσερα γκολ σε τρία ενενηντάλεπτα.

Ο Βινίσιους βγήκε αναγκαστικά από το 18ο λεπτό, στο τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας ματς της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χοσέλου πήρε τη θέση του, αλλά το 0-0 παρέμενε.

Ο Χοσέλου είδε γκολ να του ακυρώνεται, ο Ροντρίγκο αστόχησε σε πέναλτι και όλα έδειχναν πως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν θα καταφέρει να κάνει το 3Χ3. Όλα αυτά προτού «μιλήσει» ο Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Σκόραρε ξανά, η ομάδα του επικράτησε με 1-0 της Θέλτα και το απόλυτο, μετά από τρία ενενηντάλεπτα, είναι γεγονός. Μαγική Ρεάλ, εμπνευσμένη από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Λογικό άλλωστε. Ζούμε στην εποχή του…

Δημήτρης Μανάκος