Ο Μπάρκλεϊ είναι ο μοναδικός που... θυμίζει την Τσέλσι 17 μήνες μετά την τελευταία συνάντηση με την Λούτον!

Είναι τόση μεγάλη η αλλαγή που έχει επιχειρήσει να κάνει η Τσέλσι το τελευταίο διάστημα, που πραγματικά δύσκολα βρίσκεις ποδοσφαιριστή να παραμένει στο κλαμπ αν γυρίσεις το χρόνο πίσω ακόμα και κατά 1,5 έτος. Και η συνάντηση με την Λούτον, έφερε στην επιφάνεια ένα τρομερό στοιχείο που αφορά τον Μπάρκλεϊ που επίσης δεν αγωνίζεται πια στους “μπλε”.  



Ο Μπάρκλεϊ είναι ο μοναδικός που... θυμίζει την Τσέλσι 17 μήνες μετά την τελευταία συνάντηση με την Λούτον!

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην 3η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ υποδέχθηκε τη νεοφώτιστη Λούτον στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, αναζητώντας την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με την Λίβερπουλ και την ήττα από την Γουέστ Χαμ.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο συνεχίζει να δουλεύει όσο περισσότερο μπορεί και με την καλύτερη διάθεση για να προσφέρει στην Τσέλσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των ικανοτήτων του, με τους “μπλε” να έχουν μπει – γι' ακόμα μια φορά – σε νέα εποχή.

Αυτή η εποχή τους βρήκε να συναντούν την Λούτον ξανά μετά από 17 μήνες, αφού, οι δύο ομάδες είχαν παίξει και τον Μάρτιο του 2022, στο Κύπελλο Αγγλίας τότε, την περίοδο που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σημείωνε το μεγάλο του φινάλε από την ιδιοκτησία του κλαμπ.

Ο μοναδικός που είναι ξανά παρών και... θυμίζει κάτι από Τσέλσι, 17 μήνες αργότερα, είναι ο Ρος Μπάρκλεϊ! Κι εκείνος, πλεόν αγωνίζεται στην Λούτον κι όχι στους “μπλε” της πρωτεύουσας!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης