Η Λούτον θέλει να διατηρήσει… ευάλωτη την άμυνα της Τσέλσι

Οι νεοφώτιστοι επισκέπτονται απόψε το «Στάμφορντ Μπριτζ» και η άμυνα της Τσέλσι είναι τέτοια που δίνει ελπίδα στην Λούτον ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους «μπλε» και να παλέψει για μια πιθανή έκπληξη.  



Η Λούτον θέλει να διατηρήσει… ευάλωτη την άμυνα της Τσέλσι

H ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δέχθηκε ένα γκολ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, στο εντυπωσιακό ντέρμπι (1-1) με την Λίβερπουλ στο Λονδίνο, ενώ, στη «μάχη» της πρωτεύουσας κόντρα στην Γουέστ Χαμ, η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα της τρεις φορές.

Οι «μπλε» ναι μεν κάνουν νέα προσπάθεια για να διορθώσουν όλα τα κακώς κείμενα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αλλά έχουν ήδη παθητικό τεσσάρων τερμάτων σε δύο αναμετρήσεις. Και το clean sheet σε ματς πρωταθλήματος είναι πλέον άγνωστη λέξη στο σύνολο του Αργεντινού κόουτς.

Τα 11 παιχνίδια δίχως να διατηρηθεί απαραβίαστη η εστία, είναι η χειρότερη επίδοση απ’ όλες τις ομάδες που βρίσκονται στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή και φυσικά προκαλεί αισιοδοξία και στην Λούτον που δεν θα βρεθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απόψε… μονάχα για την εμπειρία.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης