Μήπως... έρχεται η ώρα; «Η Μπράιτον θέλει τον Κωνσταντέλια για τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι!»

Ενδιαφέρον της Μπράιτον για τον Γιάννη Κωνσταντέλια φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες, με σελίδα που αναρτά όλα τα νέα των «γλάρων», να επισημαίνει πως ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται στα «ραντάρ» της αγγλικής ομάδας.



Μήπως... έρχεται η ώρα; «Η Μπράιτον θέλει τον Κωνσταντέλια για τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι!»

Μεγάλη απήχηση φαίνεται πως έχει λάβει το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια τις τελευταίες ώρες, με αγγλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπράιτον για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, η σελίδα «Brighton Bubble», η οποία αναρτά κάθε λογής μεταγραφικό νέο για τους «γλάρους» και είναι η πρώτη που μετέδωσε το ενδιαφέρον για τον Κάρλος Μπαλέμπα από τη Λιλ, προτού επιβεβαιωθεί εν συνεχεία από τον Άντι Τέιλορ, επισημαίνει πως ο Έλληνας διεθνής απασχολεί έντονα την Μπράιτον.

Η αποκλειστική αυτή πληροφορία μάλιστα, διαδέχεται το γεγονός πως η πρωτοπόρος της Premier League, μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, αναζητά παίκτη σε θέση που ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δεν αποκάλυψε μετά το νικηφόρο 4-1 επί της Γουλβς, την στιγμή που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει εντυπωσιάσει και με τις ευρωπαϊκές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα συμπεριληφθεί και στους υποψηφίους για το βραβείο του Golden Boy του 2023, το οποίο καθορίζεται από ψηφοφορία μεταξύ δημοσιογράφων, στην οποία ο Κωνσταντέλιας φιγουράρει μέχρι στιγμής στη δεύτερη θέση με το 10, 8% των ψήφων, πάνω από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Η ανάρτηση καταλήγει στο ότι η Μπράιτον θα ασχοληθεί μαζί του τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι, δίχως να διευκρινίζεται σαφώς κάτι για συζητήσεις ή επίσημη πρόταση προς την ελληνική ομάδα, έχοντας στο φινάλε της την φράση «Ένας που παρακολουθούμε…!».

Δημήτρης Μανάκος