Ο Φόστερ δεν άντεξε τις «πεντάρες», έλυσε το συμβόλαιο με την Ρέξαμ και αποσύρθηκε!

Παρά την καλοκαιρινή του απόφαση να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Ρέξαμ, ο Μπεν Φόστερ είδε πως τελικά δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και αποσύρθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του, δυο μέρες μετά το 5-5 με την Σουίντον!  



Ο Φόστερ δεν άντεξε τις «πεντάρες», έλυσε το συμβόλαιο με την Ρέξαμ και αποσύρθηκε!

Ο βετεράνος γκολκίπερ είχε απαντήσει θετικά στην πρόσκληση – πρόκληση των Ρέινολντς και ΜακΈλενι, ώστε να γίνει μέλος του πρότζεκτ που είχαν ετοιμάσει και θέσει σε εφαρμογή στην Ρέξαμ. Το είδε ως κάτι ευχάριστο κι όχι απόλυτα επαγγελματικό την περασμένη σεζόν, επέστρεψε στην ενεργό δράση, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, όμως, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά φέτος.

Παρά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, αποφάσισε να μη συνεχίσει, έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο μόλις μετά από τέσσερις αγωνιστικές και αποσύρθηκε εκ νέου!

«Αντιλήφθηκα ότι δεν έχω πλέον τις δυνατότητες ν’ ανταπεξέλθω σε αυτό το επίπεδο» σχολίασε ο Φόστερ που σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει μετρήσει 13 τέρματα παθητικό, με δύο «πεντάρες» από ΜΚ Ντονς και Σουίντον!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης