Τόνεϊ για στοιχηματισμό και τιμωρία: «Δεν θυμάμαι τα πονταρίσματα, με έδιωχναν από το εστιατόριο»! (vid)

Ο Ιβάν Τόνεϊ μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την 8μηνη τιμωρία του λόγω παράβασης των κανονισμών στοιχηματισμού, σχολίασε ότι δεν θυμόταν αρκετά από τα πονταρίσματα, δεν είχε πλήρη επίγνωση των ορίων και των πραγμάτων με τα οποία μπορούσε νΆ ασχοληθεί στοιχηματικά, ενώ, αποκάλυψε πως έφτασε σε σημείο να τον διώχνουν ακόμα κι από εστιατόρια! Παραδέχθηκε πως έλεγε ψέματα όταν άρχισε να γίνεται γνωστό το ζήτημα…  



Τόνεϊ για στοιχηματισμό και τιμωρία: «Δεν θυμάμαι τα πονταρίσματα, με έδιωχναν από το εστιατόριο»! (vid)

Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ εμφανίστηκε στο τρομερό podcast, Diary of a Ceo και προσπάθησε να φανερώσει την … δική του αλήθεια.

«Ήταν δικά μου τα χρήματα και μπορούσα να κάνω ό,τι ήθελα. Φρόντιζα τα πράγματα που έπρεπε να φροντίζω κι αργότερα έλεγα “μου έχουν μείνει τόσα για να ποντάρω» σχολιάζει για το ζήτημα του «εθισμού» στον παράνομο στοιχηματισμό, όπως του χρεώθηκε.

«Δεν θυμάμαι όλα τα πονταρίσματα, αλλά τα αποδέχθηκα για να τελειώνει η διαδικασία μια ώρα αρχύτερα» δηλώνει, αποκαλύπτοντας πως στην αρχή έλεγε ψέματα στις Αρχές που διεξήγαγαν έρευνα!

«Μου έλεγαν σε εστιατόριο ότι δεν με δέχονταν μετά απΆ όσα είχαν βγει στη δημοσιότητα. Δεν ήταν καν κατηγορίες ακόμα σΆ εκείνο το σημείο και με αντιμετώπιζαν έτσι» τόνισε ο Τόνεϊ, που θεωρεί ότι: «Κάποιος δεν με θέλει στο ποδόσφαιρο», για τον λόγο που έμεινε εκτός αποστολής της Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Όσο για τον προσωπικό του αντίκτυπο, δηλώνει: «Δεν δείχνω ποτέ συναίσθημα. Ποτέ. Υπάρχουν όμως μέρες που κάθομαι μόνος στο δωμάτιο και πονάει…».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης