Τα μάτια μας στον Ρόου: Remember the name, τον χειμώνα θα τον… ακούσουμε πολύ! (vid)

Τέταρτο επίσημο ματς της Νόριτς για φέτος και ακόμη ένα γκολ για τον Τζόναθαν Ρόου, με την ομάδα του «βασικού» ξανά, Δημήτρη Γιαννούλη, να ανοίγει το σκορ απέναντι στη Μίλγουολ.



Τα μάτια μας στον Ρόου: Remember the name, τον χειμώνα θα τον… ακούσουμε πολύ! (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Championship η Νόριτς, η οποία υποδέχεται τη Μίλγουολ και προηγείται από το 24ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Τζόναθαν Ρόου.

Η φάση ξεκίνησε από τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος παίζει στην ίδια πτέρυγα με τον σκόρερ και η εναλλαγή της μπάλας ήταν πραγματικά εκπληκτική. Τρομερό τρίγωνο με τελικό αποδέκτη τον Ρόου και εντυπωσιακό πλασέ για το 1-0.

Πρόκειται για το τέταρτο συνεχόμενο ματς που ο 20άχρονος εξτρέμ βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έχει σκοράρει δηλαδή σε κάθε επίσημο ματς της Νόριτς, όντας και αυτός που της έδωσε την πρόκριση μεσοβδόμαδα, με γκολ στο… 100’, εκτός έδρας, απέναντι στην ΚΠΡ, για τον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ.

Δεδομένα ο Ρόου έχει κερδίσει τα βλέμματα πάνω του και πρόκειται για ένα από τα ονόματα, που θα ακούσουμε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα!

Δημήτρης Μανάκος