Συζητώντας για… ηγέτες, ο Μπέλιγχαμ πιστοποίησε πως είναι ο «απόλυτος» στη Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Δεύτερη συνεχόμενη εκπληκτική εμφάνιση του Τζουντ Μπέλιγχαμ σε επίπεδο La Liga με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να επικρατούν με 3-1 της Αλμερία και τον Άγγλο να είναι ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής.



Συζητώντας για… ηγέτες, ο Μπέλιγχαμ πιστοποίησε πως είναι ο «απόλυτος» στη Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Στην πρεμιέρα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στη La Liga, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ διακρίθηκε. Σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο, κράτησε την μπάλα όποτε χρειάστηκε, ήταν κομβικός και διατέλεσε καίριο ρόλο στο πρώτο «διπλό» της «Βασίλισσας» επί ισπανικού εδάφους, στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη δεύτερη αγωνιστική της La Liga, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ξεκαθάρισε πως στη φετινή έκδοση της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, αυτός είναι ο απόλυτος ηγέτης. Η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά δεν πρόλαβε καν να αγχωθεί.

Ο Άγγλος ισοφάρισε άμεσα, σε μία φάση που «σήκωσε» μεγάλη συζήτηση και εν συνεχεία έκανε το 2-1, αξιοποιώντας με το κεφάλι, την φανταστική ασίστ του Τόνι Κρος, με τον οποίο πανηγύρισε και το γκολ.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με απίθανο πλασέ ο Βινίσιους, αλλά χαρακτηριστικότερο τεκμήριο από τα τρία γκολ σε δύο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, αναφορικά με την… ηγεσία στην Ισπανία, αδιαμφισβήτητα δεν υφίσταται!

 

Δημήτρης Μανάκος