ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΡΕΞΑΜ; Το ματς της σεζόν στην Ουαλία, 5-5 με τη Σουίντον από 5-3 στο 92’! (vids)

Ένα από αυτά τα ματς που θα λέμε «κρίμα» που δεν τα ζήσαμε λάιβ, είναι αυτό της Ρέξαμ με τη Σουίντον. Δέκα γκολ, προβάδισμα με 4-1 και 5-3 για τους φιλοξενούμενους και τους Ουαλούς να μην τα παρατούν. Αυτό άλλωστε αναδεικνύουν τα δύο γκολ στον χρόνο των καθυστερήσεων….



ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΡΕΞΑΜ; Το ματς της σεζόν στην Ουαλία, 5-5 με τη Σουίντον από 5-3 στο 92’! (vids)

Δεν γίνεται να μην αγαπάς τη Ρέξαμ. Μία ομάδα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πέρυσι, που έφτασε πάνω από τους 100 βαθμούς, που κατέκτησε το πρωτάθλημα και που έδωσε την ευκαιρία στον Μπεν Φόστερ να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Ανέβηκε δίκαια στη League Two και αισίως μας χάρισε το ματς της σεζόν. Το κορυφαίο παιχνίδι εντός του 2023 και ένα από αυτά που δεν θα λησμονήσουμε σίγουρα εντός της χρονιάς.

Υποδέχθηκε τη Σουίντον και βρέθηκε να χάνει με 4-1 στο ημίχρονο. Ήθελε να ξαναμπεί το ματς, δεν τα παρατά εύκολα η ομάδα του Φιλ Πάρκινσον. Μείωσε με τον Λι, είδε τον Τζόουνς να κάνει το 4-3 μόλις στο 55’ και όλοι αναμέναμε μία τεράστια ανατροπή.

«Ξεθώριασε» όμως το όνειρο όταν έγινε το 5-3 από τους φιλοξενούμενους, με γκολ του Κεμπ στο 71΄. Ποιος να φανταζόταν όμως τι… ερχόταν;

Οι Ουαλοί ήταν «ζωντανοί» και μας χάρισαν κάτι αδιανόητο. Μείωσαν εκ νέου με τον Τζόουνς στο 92’ και ισοφάρισαν σε 5-5 στο 96ο λεπτό, με το «Racecourse Ground» να… φλέγεται!

Δημήτρης Μανάκος