«Χαμός» στο Twitter με τη διαιτησία στο Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ: «Αυτό δεν είναι κόκκινη;» (vid)

Τρομερά παράπονα και από τις δύο ομάδες για τη διαιτησία που έλαβε χώρα στο Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ, με την «εύκολη πτώση» του Σόμποσλαϊ να διαδέχεται το μαρκάρισμα του ΜακΆλιστερ και οι… πληγές στο σώμα του Χάκπο, που έμειναν ατιμώρητες.



«Χαμός» στο Twitter με τη διαιτησία στο Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ: «Αυτό δεν είναι κόκκινη;» (vid)

Μετά τα όσα ειπώθηκαν στο πρώτο μέρος για την εύκολη πτώση του Σόμποσλαϊ και τη φάση του πέναλτι που πήρε η Λίβερπουλ, με το οποίο εν τέλει πήρε και το προβάδισμα κόντρα στην Μπόρνμουθ, ήρθε η σειρά των «κόκκινων» να έχουν παράπονα από τη διαιτησία στο «Άνφιλντ».

Αφορμή έδωσε η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο ΜακΆλιστερ, την οποία οι φίλοι της ομάδας θεώρησαν υπερβολικά αυστηρή. Πόσο μάλλον από την στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια αντιμετώπιση σε ένα σκληρό μαρκάρισμα που έλαβε χώρα στη συνέχεια.

Ο Χάκπο είδε τον παίκτη της Μπόρνμουθ να τον χτυπά πολύ άσχημα σε μία διεκδικήσιμη φάση, αλλά ο VAR δεν παρενέβη. Η εικόνα του σώματος του Χάκπο έπειτα, όταν ο Ολλανδός σήκωσε τη φανέλα για να δείξει τα σημάδια από το μαρκάρισμα, δεν δικαιολογεί ξανά την απουσία της τεχνολογίας.

Δημήτρης Μανάκος