Η γεμάτη σεβασμό κίνηση του Τζανιόλο στην Γαλατασαράι: «Έπαιζες και ήταν σαν να έβλεπα τον γιο μου...»

Ο Νικολό Τζανιόλο από το βράδυ της Παρασκευής ανήκει κι επίσημα στην Άστον Βίλα και πέρα από την ποδοσφαιρική του ποιότητα, χαρακτηρίζεται και από τρομερή ανθρωπιά. Το απέδειξε, άλλωστε, όταν υπέγραψε στη Γαλατασαράι, με τον αριθμό που επέλεξε για τη φανέλα του και τη συγκινητική ιστορία με τον αδικοχαμένο Μουχάμεντ, που “έσβησε” στον σεισμό του Φλεβάρη...  



Η γεμάτη σεβασμό κίνηση του Τζανιόλο στην Γαλατασαράι: «Έπαιζες και ήταν σαν να έβλεπα τον γιο μου...»

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2023, ο Τζανιόλο μετακινήθηκε ως δανεικός από την Ρόμα στην Γαλατασαράι .

Ένας πιστός οπαδός της ομάδας, ο 17χρονος Μουχάμεντ, είχε ετοιμάσει και δημοσιεύσει στα social media ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Ιταλού ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον υποδεχθεί.

Ο καταστροφικός σεισμός του Φλεβάρη σε Τουρκία και Συρία σκόρπισε τον θάνατο και ο Μουχάμεντ άφησε την τελευταία του πνοή.

Για να τιμήσει τη μνήμη του, γνωρίζοντας πως δεν πρόλαβε να τον συναντήσει, ο Τζανιόλο αποφάσισε να πάρει τον αριθμό 17 στη φανέλα του, ενώ, με την πρώτη ευκαιρία έστειλε και μια εμφάνιση στον πατερά του αδικοχαμένου οπαδού, με υπογραφές των παικτών.

“Κάθε φορά που έπαιζες, έβλεπα τον γιο μου και σ' ευχαριστώ γι' αυτό. Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ που διάλεξες το 17 είχε αναφέρει τότε ο Ντοκάν Οζκάν...

Κώστας Ζάλιαρης