Θέλει φιλικό με τον Μέσι η FA!

Έντονο εμφανίζεται το ενδιαφέρον της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για μια αναμέτρηση με την Αργεντινή, κάτι που θα σημάνει πως τα "τρία λιοντάρια" θα κοντραριστούν για πρώτη φορά με τον Λιονέλ Μέσι! 



Θέλει φιλικό με τον Μέσι η FA!

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, έχοντας πλέον κατακτήσει και το Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και έχοντας πάρει στα χέρια του και το Finalissima, δίνει άλλη βαρύτητα στα παιχνίδια της "αλμπισελέστε". 

Προς το παρόν απολαμβάνει τα πάντα και στο Μαϊάμι όπου επέλεξε να μετακινηθεί, έχοντας αισθανθεί από την πρώτη στιγμή δικαίωση για την απόφασή του και τη συμμετοχή στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Η Αργεντινή του Λιονέλ Σκαλόνι μετά και τα κατορθώματά της στο Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβρη, είναι "μαγνήτης" και σε αυτόν φαίνεται ότι ελκύεται και η FA, αφού παρουσιάζεται να κάνει έντονες σκέψεις για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης! 

Αν συμβεί αυτό, θα σημάνει πως η Αγγλία θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Μέσι σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αφού, η τελευταία φορά που οι δύο χώρες συγκρούστηκαν, το ημερολόγιο έγραφε 2005 και ήταν... προ Μέσι εποχής. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης