Λύτρωση από τον πάγκο και νίκη στο 89' για την Φόρεστ! (vid)

Ο Γουντ πέρασε στο ματς στη θέση του Αγουονίγι στο 84' και πέντε λεπτά αργότερα με δύσκολη κεφαλιά κατάφερε να χαρίσει στην Νότιγχαμ Φόρεστ την σπουδαία, πρώτη της νίκη για τη σεζόν, με το τελικό 2-1 επί της μαχητικής Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!  



Λύτρωση από τον πάγκο και νίκη στο 89' για την Φόρεστ! (vid)

Η Φόρεστ είχε την ευτυχία να δει από πολύ νωρίς τον άνθρωπο στον οποίο ούτως ή άλλως στηρίζεται για τα γκολ, να βρίσκει τον δρόμο για τα δίχτυα ξανά, όπως το έκανε και στο “Έμιρεϊτς”, το περασμένο Σάββατο.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός με κεφαλιά έπειτα από 2': 23'' αγώνα στο City Ground άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Στιβ Κούπερ, η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, όσο κι αν έβλεπε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να επιχειρεί να ισορροπήσει την κατάσταση και να κρατήσει λίγο περισσότερο την μπάλα.

Οι “λεπίδες” στην επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά την ήττα από την Πάλας στην πρεμιέρα, απάντησαν στο γκολ του Αγουονίγι με τρομερό σουτ του Χάμερ στο 48ο λεπτό από τα όρια της περιοχής για το 1-1! Οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και επιτέθηκαν πολύ περισσότερο, έβγαζαν τόλμη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ, άντεξαν και στα τελευταία λεπτά όταν η Φόρεστ πλέον είχε αυξήσει την πίεση για να βρει το νικητήριο γκολ.

Μάλιστα, στη φάση του αγώνα στο 78' ο Τραορέ θα μπορούσε να έχει χαρίσει όλους τους βαθμούς στην Γιουνάιτεντ, αφού βγήκε απέναντι από τον Τέρνερ μετά από μεγάλη γκάφα των αμυντικών της Φόρεστ, αλλά νικήθηκε από τον Αμερικανό γκολκίπερ.

Τελικά στο 89' ο Γουντ που είχε περάσει ελάχιστα λεπτά νωρίτερα στη θέση του άλλου σκόρερ της ομάδας του, Αγουονίγι, με κεφαλιά νίκησε τον Φοντέρινγκαμ και έγραψε το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης