Μιλώντας για buzzer – beater, καταλάβαμε τι έκανε η Νόριτς στο Λιγκ Καπ; (vid)

Σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, στο ματς του πρώτου γύρου του Λιγκ Καπ απέναντι στην ΚΠΡ, με τα «καναρίνια» να επικρατούν με 1-0, με γκολ που επετεύχθη κυριολεκτικά στο τελευταίο… δευτερόλεπτο.



Μιλώντας για buzzer – beater, καταλάβαμε τι έκανε η Νόριτς στο Λιγκ Καπ; (vid)

Μπορεί η Νόριτς να έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη νέα σεζόν, μετρώντας μία νίκη στην πρεμιέρα της Championship με ανατροπή και μία εντυπωσιακή ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας, στο ματς της… σεζόν ως στιγμής στο «Νησί», όμως το γεγονός πως στοχεύει στην επιστροφή της στην Premier League, δεν σημαίνει πως παύει να ασχολείται με άλλους θεσμούς.

Και μεγαλύτερη απόδειξη από το ματς του Λιγκ Καπ, στον πρώτο γύρο, με αντίπαλο την ΚΠΡ, δεδομένα δεν υφίσταται. Τα «καναρίνια» φιλοξενήθηκαν στην έδρα της αντιπάλου τους, αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να μην συμπεριλαμβάνεται στο αρχικό σχήμα, αλλά διατήρησαν σε υψηλό επίπεδο την απόδοσή τους.

Πίεσαν πολύ, προσπάθησαν ακόμη περισσότερο και η μεγαλύτερη επιβράβευση ήρθε στο… 99ο λεπτό. Για την ακρίβεια, σχεδόν στο 100’, καθώς το ματς είχε 10 λεπτά καθυστερήσεις και η επίθεση εκδηλώθηκε 10 δευτερόλεπτα, πριν από την ολοκλήρωσή του.

Σέντρα, κεφαλιά του εκπληκτικού ως στιγμής Ρόου και πρόκριση για το σύνολο του Ντέιβιντ Βάγκνερ, με τον ορισμό του… buzzer-beater. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από το ότι ο δημοσιογράφος της Νόριτς αναφέρει πως μένουν 10 δευτερόλεπτα για τα πέναλτι, δεν υφίσταται άλλωστε…

Δείτε το:

Δημήτρης Μανάκος