Ο... Βενγκέρ έστειλε τη Γαλλία στο Euro!
Στην έμπνευση του Αρσέν Βενγκέρ απέδωσε ο Νασρί το επιτυχημένο πέναλτι στον αγώνα της Γαλλίας με τη Βοσνία, που έδωσε την ισοπαλία 1-1 στους «τρικολόρ» αλλά και την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012.


Ο Τζέιμς Τράφορντ άφησε τον πάγκο της Σίτι για τα γκολπόστ της Λιντς, όμως η απόφασή του δεν είχε μόνο αγωνιστικό κίνητρο. Ο Άγγλος μίλησε για όσα πέρασε πίσω από τον Ντοναρούμα, εξηγώντας πως χρειαζόταν να παίζει για να αισθανθεί ξανά… ο εαυτός του.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι χθες (07/11), με τον νεοαποκτηθέντα Λίαμ Ντελάπ να σημειώνει δύο τέρματα απέναντι στον πρώην… προπονητή τουκαι να γίνεται ο δεύτερος επιθετικός του Ιταλού που επιστρέφει για να τον… πληγώσει.
Ο Όλιβερ Γκλάσνερ ζήτησε από τους παίκτες του να τρέξουν περισσότερο και απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να… τρέχει μαζί τους. Η Νότιγχαμ Φόρεστ απάντησε στο ξέσπασμα του Αυστριακού με μία μεγάλη νίκη, δίνοντάς του την ανάσα που αναζητούσε.
Η Λίβερπουλ έχει το… διαμάντι της και δε θέλει να το χάσει. Ο Ρίο Ενγκουμόχα είναι πολύ σημαντικός και για το παρόν, αλλά και για το μέλλον της ομάδας. Για τον λόγο αυτό, έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου του. Μάλιστα, τα πράγματα κυλούν πολύ καλά και γίνονται προσπάθειες για να υπογραφεί το συμβόλαιο όσο πιο γρήγορα γίνεται.