Things you love to see: Ο 10χρονος γιος του Μουάμπα υπογράφει στη Σίτι, κλαίει και… συγκινεί τον πλανήτη! (vid)

Θυμάστε τον Φαμπρίς Μουάμπα; Τον Άγγλο ποδοσφαιριστή που πέρασε από την Άρσεναλ, την Μπέρμιγχαμ, συνδέθηκε με την Μπόλτον και δεν έπαιξε ποτέ με την εθνική Αγγλίας; Θα πρέπει να είναι πολύ περήφανος για τον γιο του…



Things you love to see: Ο 10χρονος γιος του Μουάμπα υπογράφει στη Σίτι, κλαίει και… συγκινεί τον πλανήτη! (vid)

Μπορεί κάποιος να φέρει στη μνήμη του τον Φαμπρίς Μουάμπα; Έναν «θηριώδη» Άγγλο μέσο, με ύψος κοντά στο 1.90, που αγωνιζόταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής και φόρεσε τη φανέλα της Άρσεναλ για μία διετία, της Μπέρμιγχαμ, αλλά συνδέθηκε με αυτή της Μπόλτον.

Πραγματοποίησε περισσότερες από 125 συμμετοχές με τη φανέλα της, αλλά σταμάτησε νωρίς την καριέρα του, ασχολούμενος πλέον με το παιδί του, τον Μάθιου, ο οποίος στην ηλικία των 10 ετών πλέον, έχει κολλήσει το… μικρόβιο του μπαμπά του.

Θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και εν τέλει, η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να τον εντάξει στις ακαδημίες της, καλώντας τον στα γραφεία του club για να του δώσει το συμβόλαιό του.

Ο «μικρός» το βλέπει και δακρύζει. Δεν το πιστεύει πως τα κατάφερε. Άπαντες τον αγκαλιάζουν και ο Μάθιου προσπαθεί να συγκρατηθεί. Ο πατέρας του, Φαμπρίς, μπορεί να είναι πολύ υπερήφανος για αυτόν. Ο γιος του ακολουθεί τα ποδοσφαιρικά το βήματα.

Και το βίντεο, στην προκειμένη περίπτωση, «μιλά» από μόνο του:

Δημήτρης Μανάκος