Συγκλονίζει ο Πολ Μιούλιν για το ατύχημά του: «Κατάλαβα ότι ήταν το τέλος για εμένα»

Ο επιθετικός της Ρέξαμ, Πολ Μιούλιν, μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια του φιλικού τους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περιγράφοντας ακριβώς το τί αισθάνθηκε μετά τη σύγκρουση με τον αντίπαλο γκολκίπερ, η οποία τον έστειλε στο νοσοκομείο.



Συγκλονίζει ο Πολ Μιούλιν για το ατύχημά του: «Κατάλαβα ότι ήταν το τέλος για εμένα»

Ο Πολ Μιούλιν είδε όλη του τη ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια του, όταν κατά τη διάρκεια του φιλικού της Ρέξαμ κόντρα στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ συγκρούστηκε με τον Νέιθαν Μπίσοπ που βρισκόταν κάτω από τα γκολπόστ των «κόκκινων διαβόλων».

Η περιγραφή του Άγγλου φορ, σχετικά με το τί έζησε μέσα στα λίγα αυτά λεπτά που ρισκόταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, είναι ανατριχιαστική:

«Πρσοπαθούσα να αναπνεύσω, αλλά δεν γινόταν τίποτα. Δεν μπορούσε να μπει αέρας στους πνεύμονές μου. Εκεί κατάλαβα ότι η κατάσταση ήταν άσχημη. Τα χείλη μου γίνονταν μπλε και εκεί αποδέχθηκα ότι αυτό ήταν το τέλος για εμένα».

Ο παίκτης της Ρέξαμ χρειάστηκε να νοσηλευτεί προκειμένου να επιβεβαιωθεί πως ήταν όλα καλά και επέστρεψε στην Αγγλία μαζί με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ Μακέλενι, μόλις ανάρρωσε πλήρως.  

Βασιλική Μπαρτζιώτη