Η Γουλβς θύμισε τον... πρωταθλητισμό της Άρσεναλ με τις τελικές στο Μάντσεστερ!

Η τρομερή Γουλβς ήταν πανέτοιμη για όλα στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θεωρεί ότι θα έπρεπε να έχει πάρει κάτι από το ματς λόγω και της φάσης στις καθυστερήσεις, όμως, κατέγραψε τόσες τελικές που απέναντι στην Γιουνάιτεντ, μονάχα η Άρσεναλ της πορείας πρωταθλητισμού της περασμένης σεζόν είχε κάνει!



Η Γουλβς θύμισε τον... πρωταθλητισμό της Άρσεναλ με τις τελικές στο Μάντσεστερ!

Ο Ονάνα στην πρώτη του εμφάνιση στην Πρέμιερ Λιγκ είχε πάρα πολλή δουλειά και ο Έρικ Τεν Χαγκ αντίκρισε πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση σε αρκετά κομμάτια ακόμα για να καταφέρνει να είναι επιβλητική απέναντι σε αντιπάλους.

Οι “λύκοι” παρά και την απομάκρυνση του Ζουλιέν Λοπετέγι λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, με όλη τη δουλειά του καλοκαιριού ουσιαστικά να πηγαίνει στράφι, κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα τρομερά αξιόλογο σύνολο στον αγωνιστικό χώρο του “Ολντ Τράφορντ”.

Αποτέλεσμα αυτού, οι 23 τελικές προσπάθειες που κατέγραψαν οι φιλοξενούμενοι στην αναμέτρηση της Δευτέρας, φεύγοντας όμως από την έδρα της Γιουνάιτεντ με άδεια χέρια!

Περισσότερες τελικές από αντίπαλο σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν δεχθεί μονάχα από την Άρσεναλ, στο Λονδίνο, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα του Αρτέτα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού μέχρι το φινάλε, προτού η Σίτι πατήσει το γκάζι και φτάσει στο τρεμπλ!

 

Κώστας Ζάλιαρης