Ο Ποστέκογλου εγκατέλειψε το Fantasy μετά από 20 χρόνια γιατί έγινε ο ίδιος προπονητής στην Premier League! (vid)

Ο Ποστέκογλου αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Fantasy Premier League, στο οποίο έπαιζε επί 20 χρόνια με τους φίλους του, ακριβώς επειδή πλέον είναι ο ίδιος προπονητής σε ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος!



Ο Ποστέκογλου εγκατέλειψε το Fantasy μετά από 20 χρόνια γιατί έγινε ο ίδιος προπονητής στην Premier League! (vid)

Ο προπονητής της Τότεναμ μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι των «σπερς» κόντρα στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ (19/8) λέγοντας μεταξύ άλλων πως από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει αλλάξει μία συνήθεια που κρατούσε εδώ και 20 χρόνια!

Όπως κάθε άλλος λάτρης της Premier League, ο 57χρονος Ελληνοαυστραλός έπαιζε Fantasy. Πλέον, προφανώς και δεν μπορεί να παίξει επειδή τυγχάνει να είναι ο ίδιος προπονητής σε ομάδα του πρωταθλήματος!

Ακόμα και όταν οι φίλοι του ζητούν περαιτέρω πληροφορίες για το παιχνίδι, εκείνος αρνείται να προβεί σε… αποκαλύψεις και το μόνο στο οποίο μπορεί να βοηθήσει είναι το να τους βρει εισιτήρια για να δουν την Τότεναμ.

Αν το σκεφτεί κανείς, ο Ποστέκογλου εκπλήρωσε το όνειρο όλων όσων συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι έχοντας φτάσει να προπονεί όντως ομάδα του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος…

Βασιλική Μπαρτζιώτη