Η Γουλβς «τρόμαξε» τη Γιουνάιτεντ, αλλά Βαράν και Ονάνα… έσωσαν την πρεμιέρα! (vids)

Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Γουλβς στην πρεμιέρα της στην Premier League, αλλά το γκολ του Ραφαέλ Βαράν στο 76’ ήταν αρκετό για το τρίποντο των «κόκκινων διαβόλων». Εξαιρετικοί οι «λύκοι», δοκάρι ο Κούνια, κράτησε το «μηδέν» στο ντεμπούτο του ο Αντρέ Ονάνα, ήταν στον πάγκο ο Χάρι Μαγκουάιρ.



Η Γουλβς «τρόμαξε» τη Γιουνάιτεντ, αλλά Βαράν και Ονάνα… έσωσαν την πρεμιέρα! (vids)

Αγχωμένη και πιεσμένη για το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα της στην Premier League απέναντι στη Γουλβς, με τους «λύκους» να παρουσιάζονται εξαιρετικοί στο «Ολντ Τράφορντ» και διόλου επηρεασμένοι από την αλλαγή προπονητή και την άφιξη του Ο’ Νιλ στη θέση του Λοπετέγκι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Κούνια, ο οποίος απάντησε στην ευκαιρία του Μάρκους Ράσφορντ (12’) στο 27ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο 33’, με τον ίδιο παίκτη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ενώ η Γιουνάιτεντ έμοιαζε να βρίσκει… σφυγμό στο φινάλε του πρώτου μέρους, με Άντονι και Βαράν να απειλούν δις μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Το δεύτερο μέρος δεν απείχε πολύ από ό,τι παρακολουθήσαμε στο πρώτο, με τη Γουλβς να αμύνεται καλά και να καταγράφει την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 49’, όταν ο Κούνια έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από κοντινή απόσταση, αστοχώντας... μόνος του.

Ο Άντονι φρόντισε να αποδείξει στο 53’ πως η ομάδα του μπορεί να συνέλθει από τον… λήθαργο, αλλά δεν της έδωσε προβάδισμα, με αυτό να προκύπτει εν τέλει στο 76ο λεπτό.

Ο Βαράν είχε προωθηθεί, έπειτα από στατική μπάλα των «κόκκινων διαβόλων» και ήταν αυτός που τους «λύτρωσε» εν τέλει, μετουσιώνοντας σε γκολ την ασίστ του Γουάν Μπισάκα.

Συνέχισε να προσπαθεί η Γουλβς, είχε δύο μεγάλες στιγμές με τον Φάμπιο Σίλβα στο 81’ και το 84’, αλλά ο Αντρέ Ονάνα αποδείχθηκε κομβικός και κάπως έτσι, ο Έρικ Τεν Χαγκ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε πρεμιέρα της Premier League, ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δημήτρης Μανάκος