Ένα νέο podcast για το αγγλικό ποδόσφαιρο με την υπογραφή του John Keith!

Πρόκειται για έναν από τους πλέον καταξιωμένους σχολιαστές και συγγραφείς αθλητικών βιβλίων στην Αγγλία και τώρα ανοίγει περισσότερο τις δραστηριότητες του με ένα podcast που καλύπτει μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου στην Αγγλία και ειδικότερα της Λίβερπουλ και της Έβερτον.



Ένα νέο podcast για το αγγλικό ποδόσφαιρο με την υπογραφή του John Keith!

Ο λόγος για τον John Keith που επί σειρά ετών συνεργάστηκε με το ραδιοφωνικό σταθμό Radio Merseyside του Λίβερπουλ και είχε αρθρογραφήσει σε μεγάλες εφημερίδες.

Ο Keith είχε προσωπική επαφή με τον Μπιλ Σάνκλι, τον Μπομπ Πέισλι, τον Τζο Φάγκαν, τον Ρόνι Μοράν, τον Κένι Νταλγκλίς και τον Ίαν Ρας στη Λίβερπουλ, αλλά και με τον Χάουαρντ Κένταλ, τον Τζο Ρόιλ, τον Πίτερ Ριντ, τον Κόλιν Χάρβεϊ και τον Γκρέιαμ Σαρπ από πλευράς Έβερτον, ενώ γνωριζόταν και με τον μεγάλο Ντίξι Ντιν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα βιβλία που έχει βγάλει έχουν γίνει όλα μπεστ σέλερ και τώρα μέσα από το καινούργιο μετερίζι του ασχολήθηκε στα δυο πρώτα podcast με τον τεράστιο Μπιλ Σάνκλι, τον άνθρωπο που άλλαξε τη ροή της ιστορίας της Λίβερπουλ και τον Ντίξι Ντιν, τον μόνο άνθρωπο που έχει πετύχει 60 γκολ στο πρωτάθλημα σε μια σεζόν! Ο Ντίξι Ντιν είναι ξεκάθαρα ο μεγαλύτερος σταρ της ιστορίας της Έβερτον.

Για όποιον φίλο αυτών των δύο ομάδων αλλά και γενικότερα του αγγλικού ποδοσφαίρου, μπορεί να ενδιαφέρει αυτό το podcast εδώ είναι ένα link.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Ακούστε το ενδιαφέρον podcast σε αυτό το λινκ