Πώς σταματάς τον Ίσακ; Απρόβλεπτος, εκρηκτικός και σκόρερ! (vid)

Ο Αλεκσάντερ Ίσακ σκόραρε δις, είχε τις περισσότερες επαφές με την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, έκανε τον Μαρτίνες και την Άστον Βίλα να μην μπορούν να τον σταματήσουν και έδειξε ξανά πως για την Νιούκαστλ είναι ευλογία η παρουσία του στη γραμμή κρούσης!  



Πώς σταματάς τον Ίσακ; Απρόβλεπτος, εκρηκτικός και σκόρερ! (vid)

Ο Σουηδός επιθετικός βάζει το πιο δύσκολο κουίζ στην αντίπαλη άμυνα και τους αντίπαλους προπονητές. Πώς να τον σταματήσουν; Ποια είναι η επόμενη κίνησή του; Τί μπορεί να σκεφτεί να κάνει;

Ίσως όλα αυτά να ταλαιπώρησαν και τον Κονσά όταν βρέθηκε μαζί του στη φάση του δεύτερου γκολ του Ίσακ και γι' αυτό... τα έκανε μαντάρα, αποτυγχάνοντας παταγωδώς να διώξει μια μπάλα που ήταν όλη δική του.

Σε 18 εμφανίσεις στο αρχικό σχήμα της Νιούκαστλ, ο διεθνής επιθετικός έχει 10 τέρματα και 2 ασίστ, με συμβολή σε γκολ για την ομάδα ανά 124 λεπτά συμμετοχής. Για τα δυο γκολ απέναντι στην Βίλα χρειάστηκε μόλις 27 επαφές με την μπάλα και 8 εντός της περιοχής του Εμιλιάνο Μαρτίνες!

Είχε μόλις 0,76xGoals κι εκείνος σκόραρε δις με 3 τελικές και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ από την εποχή του Ομπαφέμι Μάρτινς με δυο τέρματα σε πρεμιέρα πρωταθλήματος (σεζόν 2007-2008).

 

 

Κώστας Ζάλιαρης