Ραούλ Χιμένες και Τραορέ θα μεταφέρουν τα... μαγικά τους στην πρωτεύουσα (vid)

Δυο “λύκοι” στο Λονδίνο. Που γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τα πατήματα και τις κινήσεις του άλλου. Που έχουν ... δοκιμασμένη την συνταγή από την συνύπαρξή τους στην Γουλβς. Τώρα, οι Ραούλ Χιμένες και Αντάμα Τραορέ θα προσπαθήσουν ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα τεχνάσματά τους, να τα εφαρμόσουν για το καλό της Φούλαμ.  



Ραούλ Χιμένες και Τραορέ θα μεταφέρουν τα... μαγικά τους στην πρωτεύουσα (vid)

Λίγο μετά την εναρκτήρια πρεμιέρα με το πολύ σημαντικό “διπλό” στην έδρα της Έβερτον, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντάμα Τραορέ για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Ισπανός είχε μείνει ελεύθερος από την Γουλβς, δεδομένα δεν έχει τον αντίκτυπο που είχε πριν από μερικά χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί από το προσκήνιο και δεν είναι όσο εντυπωσιακός είχε καταφέρει να φανεί στο άμεσο παρελθόν, αλλά δεν αμφισβητείται η ποιότητά του.

Η Φούλαμ τον έκανε δικό της και τώρα θα έχει και τον Ραούλ Χιμένες στο πλευρό του, προκειμένου να συνεργαστούν άρτια, όπως το έκαναν στο “Μολινό”.

Ο Μεξικανός και ο Ισπανός γνωρίζουν πολύ καλά τις κινήσεις ο ενός του άλλου, μπορούν να κάνουν πράγματα μονάχα με δικές τους συνεργασίες και ο Μάρκο Σίλβα θα περιμένει πως και πως να το δει αυτό στην πράξη...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης