«Βασιλικό» ντεμπούτο: Για αυτό η Ρεάλ Μαδρίτης ξόδεψε 100+ εκατομμύρια για τον Μπέλιγχαμ… (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Άγγλο μέσο να «γράφει» ιστορία ως παίκτης της «Βασίλισσας» και να συμβάλλει τα μέγιστα στο «διπλό» που πανηγύρισε η ομάδα του σε βάρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο.



«Βασιλικό» ντεμπούτο: Για αυτό η Ρεάλ Μαδρίτης ξόδεψε 100+ εκατομμύρια για τον Μπέλιγχαμ… (vids)

Ήταν δεδομένο πως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μετέβαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να έχει ρόλο βασικού. Δεν υπήρχε άλλωστε περίπτωση να έμπαινε η «Βασίλισσα» στη διαδικασία να πληρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια για έναν ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που ο Κάρλο Αντσελότι δεν τον θεωρούσε αναγκαίο.

Ο Μπέλιγχαμ έλειπε από τον άξονα της μεσαίας γραμμής των «μερένχες» και επί της ουσίας τους προετοιμάζει για αυτό που αναμένεται να δουν τα επόμενα χρόνια. Έναν Άγγλο να παίρνει τη θέση του Μόντριτς και του Κρόος, με τη Ρεάλ να έχει ήδη βάλει τις βάσεις για να είναι μικρότερη η απώλεια όταν αμφότεροι υποχωρήσουν.

Στην πρεμιέρα της La Liga, ο Μπέλιγχαμ πραγματοποίησε το ιδανικότερο ντεμπούτο που θα μπορούσε να φανταστεί, πράττοντας μάλιστα και κάτι που κανένας Άγγλος δεν μπόρεσε να κάνει, στη θητεία του στη «Βασίλισσα». Τι είναι αυτό; Να σκοράρει στην 1η του αγωνιστική μαζί της, σε επίπεδο ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Μπέλιγχαμ επί της ουσίας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και εν συνεχεία αναδείχθηκε πολυτιμότερος της συνάντησης, γεγονός που αποδεικνύεται από το παρακάτω βίντεο…

Όσον αφορά το τι προσφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο αμυντικό και το μεσοεπιθετικό κομμάτι; Δείτε μία κίνηση, που συνδυάζει κάτι από την οξυδέρκεια του Λούκα Μόντριτς και το «γνήσιο» ταλέντου του νεαρού Μπέλιγχαμ, που θα ωριμάσει στη Μαδρίτη και ενδέχεται να αφήσει… εποχή!

Δημήτρης Μανάκος