Ο τρελός πανηγυρισμός του Τονάλι και η ειρωνία της Νιούκαστλ (vid)

Η Νιούκαστλ διέλυσε την Άστον Βίλα στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ο Σάντρο Τονάλι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τις “καρακάξες” μόλις στο 6ο λεπτό, το χάρηκε με την καρδιά του και αυτό έδωσε την αφορμή στη νέα του ομάδα να ειρωνευτεί όσους έλεγαν ότι ο Ιταλός πήρε την μεταγραφή με... βαριά καρδιά.  



Ο τρελός πανηγυρισμός του Τονάλι και η ειρωνία της Νιούκαστλ (vid)

Η ομάδα του Έντι Χάου βρήκε ευάλωτη την Βίλα του Ουνάι Έμερι και δεν την λυπήθηκε καθόλου, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 5-1 το βράδυ του Σαββάτου στο “St. James' Park”.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό ο Σάντρο Τονάλι με τρομερή προβολή για να ξεσηκώσει το πλήθος στις εξέδρες και ο πανηγυρισμός του ήταν κάτι παραπάνω από έντονος, δείχνοντας πως απολάμβανε το επίτευγμά του.

Η Νιούκαστλ, ασφαλώς και είχε αντικρίσει όλα εκείνα που γράφονταν για τον ακριβότερο Ιταλό ποδοσφαιριστή και τις εκφράσεις αδιαφορίας στο πρόσωπό του όταν είχε μετακινηθεί στον Βορρά και αντίκριζε για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

“Ναι, δεν θέλει να είναι εδώ...” έγραψε ο διαχειριστής των social media του συλλόγου με μια φωτογραφία του Τονάλι που... μόνο αυτό δεν έδειχνε!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης