Σεβασμός στη Γουίγκαν: Έκανε το -8… -2 σε 180 λεπτά και έγινε… αουτσάιντερ για τον υποβιβασμό! (vid)

Έχει καταλάβει κανείς τι έχει κάνει η Γουίγκαν; Ξεκίνησε τη σεζόν με -8 στη League One, ούσα το απόλυτο φαβορί για να υποβιβαστεί. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτό δεν υφίσταται, με το 2Χ2 να είναι γεγονός, για την εκπληκτική ομάδα του Σον Μαλόνεϊ.



Σεβασμός στη Γουίγκαν: Έκανε το -8… -2 σε 180 λεπτά και έγινε… αουτσάιντερ για τον υποβιβασμό! (vid)

Είναι απολύτως λογικό να υπολογίζουν άπαντες ως απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό μία ομάδα, που ξεκινά την εκάστοτε σεζόν με -8 βαθμούς. «Κουβαλούσε» την περσινή αφαίρεση βαθμών από την Championship, υποβιβάστηκε από τη League One και έμοιαζε ολότελα αβέβαιη η παραμονή της στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Όλο αυτό το σενάριο χρειάστηκε μόλις 180 λεπτά για να καταρριφθεί. Μία απίθανη νίκη στην πρεμιέρα επί της Ντέρμπι με 2-1 και αισίως, άλλη μία, με το ίδιο σκορ, στο «σπίτι» της απέναντι στη Νορθάμπτον.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, αλλά το σύνολο του Μαλόνεϊ δεν σταμάτησε να προσπαθεί, καταγράφοντας 23 τελικές προσπάθειες. Εν τέλει, οι τρεις από αυτές κατέληξαν στον στόχο, οι δυο στα.. δίχτυα και τα δύο γκολ της προέκυψαν μέσα σε διάστημα μικρότερο του δεκαλέπτου.

 

Ο Χιουζ ισοφάρισε, ο ΜακΜάναμαν έκανε το 2-1 και πλέον, η Γουίγκαν έκανε το -8… -2, βρίσκεται πολύ κοντά στο «μηδέν» που φάνταζε πολύ μακρινό και απέδειξε με τον πλέον ηχηρό τρόπο πως αξίζει και δικαιούται τον σεβασμό όλων!

Δημήτρης Μανάκος