Πέρυσι ο Πάρτεϊ ξεκινούσε στο κέντρο, τώρα ως… δεξί μπακ: Οι διαφορές της πρώτης ενδεκάδας της Άρσεναλ στη σεζόν!

Γνωστή έγινε η πρώτη σύνθεση του Μικέλ Αρτέτα για τη νέα σεζόν της Premier League, με την Άρσεναλ να έχει αρκετές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με την περσινή, 1η αγωνιστική, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.



Πέρυσι ο Πάρτεϊ ξεκινούσε στο κέντρο, τώρα ως… δεξί μπακ: Οι διαφορές της πρώτης ενδεκάδας της Άρσεναλ στη σεζόν!

Πολλές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με αυτό που θα περίμεναν πολλοί, παρουσιάζει η φετινή, πρώτη σύνθεση της Άρσεναλ στη νέα αγωνιστική περίοδο, συγκριτικά με αυτό που παρέταξε πέρυσι ο Μικέλ Αρτέτα.

Δεν είναι μόνο η αποχώρηση του Γκρανίτ Τσάκα ή η απουσία του Ζιντσένκο από το φετινό αρχικό σχήμα. Είναι πως ο Τόμας Πάρτεϊ ξεκινά ως δεξιός μπακ, ο Τίμπερ κάνει ντεμπούτο στην Premier League, ο Έντι Ενκέτια ηγείται της επιθετικής γραμμής και ο άξονας είναι ολότελα διαφοροποιημένος.

Ο Ντέκλαν Ράις πλαισιώνεται από τον Κάι Χάβερτς, ενώ τα μοναδικά κοινά «σημεία» σε σχέση με την περσινή νίκη στο «Σέλχαρστ Παρκ» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, έγκεινται στους Ράμσντεϊλ, Γουάιτ (σε άλλη θέση), Πάρτεϊ (σε άλλη θέση), Έντεγκααρντ, Σάκα και Μαρτινέλι.

Μένει να δούμε αν και το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο, με την Άρσεναλ να στοχεύει στο πρώτο τρίποντο της σεζόν κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η περσινή ενδεκάδα της Άρσεναλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας:

Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο, Πάρτεϊ, Τσάκα, Σάκα, Μαρτινέλι, Έντεγκααρντ, Ζεσούς

Η φετινή ενδεκάδα της Άρσεναλ απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ:

Ράμσντεϊλ, Πάρτεϊ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Τίμπερ, Ράις, Χάβερτς, Έντεγκααρντ, Σάκα, Μαρτινέλι, Ενκέτια

Δημήτρης Μανάκος