Ο Ποτσετίνο απέφυγε να εκτεθεί όπως ο Κλοπ για την υπόθεση Καϊσέδο

Ναι μεν ο Γιούργκεν Κλοπ ενημερώθηκε πως θα μπορούσε να μιλήσει δημόσια για το deal της Λίβερπουλ με την Μπράιτον, όμως, με όσα συνέβησαν, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μάλλον σκέφτηκε δυο φορές και απέφυγε να πάρει θέση για την υπόθεση του Μόισες Καϊσέδο.  



Ο Ποτσετίνο απέφυγε να εκτεθεί όπως ο Κλοπ για την υπόθεση Καϊσέδο

Ο Γερμανός κόουτς της Λίβερπουλ νωρίτερα μέσα στην ημέρα και προτού κυκλοφορήσει πως ο 21χρονος μέσος της Μπράιτον άρχισε να έχει δεύτερες σκέψεις και ήθελε να περιμένει την Τσέλσι, ανέφερε προς τους εκπροσώπους του Τύπου ότι: «Μου είπαν πως μπορώ να σας επιβεβαιώσω την συμφωνία μας για τον παίκτη».

Οι «γλάροι» είχαν δώσει το «ok» στους «κόκκινους» με την πρόταση – ρεκόρ στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου έναντι 127 εκατ.ευρώ, όμως, να που τα πράγματα πολλές φορές αλλάζουν. Πόσο μάλλον όταν δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές.

Ο Καϊσέδο βάζει σε προτεραιότητα τους «μπλε» του Λονδίνου, ο Κλοπ ξέρει ότι γύρισε μπούμερανγκ η τοποθέτησή του – αν και την έκανε βάσει των δεδομένων που ίσχυαν εκείνη τη στιγμή – και ο Ποτσετίνο απέφυγε να πει το οτιδήποτε.

«Δεν μιλάω για παίκτες που δεσμεύονται με άλλες ομάδες, σέβομαι τους συλλόγους. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παλεύουμε για να προσθέσουμε ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ μας» είπε ο Αργεντινός επί του θέματος.

Κώστας Ζάλιαρης