Μάρκο Σίλβα: «Εύκολη απόφαση να μείνω στην Πρέμιερ, δελεαστική μόνο για τα χρήματα η Σαουδική Αραβία»

Ο Μάρκο Σίλβα ξεκαθάρισε πως ουδέποτε βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση από την Πρέμιερ Λιγκ και την Φούλαμ, δεν μπήκε σε σκέψεις ούτε για τα… μηδενικά που αντίκρισε στις προσφορές που του έγιναν και τόνισε ότι στόχος του παραμένει να συνεχίσει στο υψηλότερο επίπεδο.  



Μάρκο Σίλβα: «Εύκολη απόφαση να μείνω στην Πρέμιερ, δελεαστική μόνο για τα χρήματα η Σαουδική Αραβία»

Ο Πορτογάλος νυν κόουτς των «cottagers» δέχθηκε κρούσεις από Αλ Χιλάλ και Αλ Αχλί μέσα στο καλοκαίρι, με άκρως δελεαστικά ποσά για να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία.

Παρ’ όλα αυτά, ουδέποτε το σκέφτηκε σοβαρά και συνέχισε να προετοιμάζει την Φούλαμ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. «Μου έχουν κάνει και πάλι πρόταση από εκεί. Έχω καλή σχέση με τον πρόεδρό τους, εκτιμώ πολύ ότι με θέλει, αλλά η απόφασή μου είχε να κάνει καθαρά με ποδοσφαιρικά κριτήρια και διάλεξα γιατί θέλω να είμαι εδώ. Θέλω να είμαι σε αυτό το επίπεδο, θέλω να δοκιμάζω τον εαυτό μου απέναντι στους καλύτερους.

Μίλησα και με την οικογένειά μου, δεν είναι ένα θέμα που αποφασίζεις μόνος σου. Η επιλογή μου είχε να κάνει με το ότι θέλω να βάλω στόχους για τα επόμενα χρόνια σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Οπότε δεν ήταν πρόβλημα ν’ απορρίψω τις προσφορές που ήταν δελεαστικές μονάχα για τα χρήματα. Είμαι χαρούμενος που παραμένω εδώ. Θέλω να παραμείνω στην Πρέμιερ Λιγκ και να βάζω νέες προκλήσεις στον εαυτό μου. Είναι εύκολο. Θέλω να παλεύω απέναντι στους κορυφαίους συλλόγους και τους κορυφαίους προπονητές» ήταν τα λόγια του Σίλβα.

Κώστας Ζάλιαρης