Κούρσα για… τρεις και οδηγός η Μπράιτον: Κάνει άμεσα πρόταση η Λίβερπουλ, τον θέλει και η Μπάγερν!

Μετά το διαφαινόμενο «όχι» του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου, παρά την αποδοχή της πρότασης από την Τότεναμ, οι Βαυαροί φαίνονται διατεθειμένοι να προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με την Μπράιτον, για τον Μόισες Καϊσέδο.



Κούρσα για… τρεις και οδηγός η Μπράιτον: Κάνει άμεσα πρόταση η Λίβερπουλ, τον θέλει και η Μπάγερν!

Τι και αν η Μπράιτον ένιωθε πως οδεύει προς την έναρξη της Premier League, με τον Μόισες Καϊσέδο στο ρόστερ της, από τη στιγμή που ουδείς την έχει ικανοποιήσει οικονομικά; Ζητά 100 εκατομμύρια, δεν τα έχει λάβει και συνεχίζει να τον διατηρεί στις τάξεις της.

Πιο πιεστική ως προς την διεκδίκησή του η Τσέλσι, προστέθηκε αισίως και η Λίβερπουλ στη διεκδίκηση της απόσπασης της υπογραφής του, με τον Fabrizio Romano να επισημαίνει πως οι «γλάροι» θα τον παραχωρήσουν στους «κόκκινους», αν τελικά αυτοί τους δώσουν ό,τι ζητούν.

Αισίως όμως, προστέθηκε και η Μπάγερν Μονάχου στην «κούρσα», η οποία μετά τη διαφαινόμενη άρνηση του Κέιν να μετακομίσει στη Γερμανία, εξακολουθεί να επιθυμεί να πάρει παίκτη από την Premier League. Φημολογείται πως στρέφει την προσοχή της στον Μόισες Καϊσέδο, δίχως προς το παρόν να του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας.

Όπως και να έχει πάντως, η Μπράιτον δεν θα βιαστεί να τον πουλήσει. Και αν το κάνει, θα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη της…

Δημήτρης Μανάκος