Αποκλειστικό: Πού έχει κολλήσει το deal του Κούντους με την Μπράιτον; - H ρήτρα, η κοινή επιθυμία και ο Άγιαξ!

Τι συμβαίνει με την επικείμενη συμφωνία του Μοχάμεντ Κούντους με την Μπράιτον; Γιατί δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, από τη στιγμή που οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία; Το England365 έχει την απάντηση!



Αποκλειστικό: Πού έχει κολλήσει το deal του Κούντους με την Μπράιτον; - H ρήτρα, η κοινή επιθυμία και ο Άγιαξ!

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, έγινε γνωστό πως ο Μοχάμεντ Κούντους βρισκόταν ένα βήμα πριν υπογράψει στην Μπράιτον. Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Fabrizio Romano, επισήμανε πως οι «γλάροι» ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Άγιαξ και το μόνο που εκκρεμούσε ήταν να συμβεί κάτι ανάλογο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στην Μπράιτον και τους εκπροσώπους του Γκανέζου διεθνή ξεκίνησαν, αλλά κάτι… στράβωσε στην πορεία. Τι μπορεί να ήταν αυτό; Το England365 έχει μάθει και σας το παρουσιάζει.

Ο Κούντους δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους όρους του συμβολαίου. Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η διάρκεια αυτού, τα μπόνους που θα λάβει σε περίπτωση επίτευξης των στόχων που έχουν οριοθετηθεί και είναι πλήρως ικανοποιημένος με τα οικονομικά δεδομένα της Μπράιτον.

Ζητά μόνο ένα πράγμα: Ρήτρα αποδέσμευσης. Θέλει να μπει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, με την Μπράιτον να μην σκοπεύει να πει «ναι» σε κάτι τέτοιο.

Οι πληροφορίες μας θέλουν πάντως τις δύο πλευρές να έχουν τη θέληση να λύσουν το ζήτημα. Τίποτα όμως δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, σε ένα deal που αν επιτευχθεί, θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπράιτον!

Δημήτρης Μανάκος