«Μεθυσμένη» πολιτεία η Ρέξαμ - Πρόκριση στα πέναλτι επί της Γουίγκαν! (vids)

Σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε η Ρέξαμ επί της Γουίγκαν στην διαδικασία των πέναλτι, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας και πήρε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ!



«Μεθυσμένη» πολιτεία η Ρέξαμ - Πρόκριση στα πέναλτι επί της Γουίγκαν! (vids)

Η Ρέξαμ που όλοι… αγαπήσαμε είναι και πάλι εδώ. Μετά το «στραπάτσο» της 1ης αγωνιστικής στην League Two και την ήττα με 5-3 στο «Racecourse Ground», οι Ουαλοί βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν.

Και αντιμετώπισαν ως κίνητρο το γεγονός πως συναντούσαν μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, όπως τη Γουίγκαν, η οποία επικράτησε μάλιστα στην πρεμιέρα της Α’ Αγγλίας επί της Ντέρμπι.

Το σύνολο όμως του Φιλ Πάρκινσον ήταν ανώτερο στον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ, που έλαβε χώρα και πάλι στην έδρα του. Μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας, η Ρέξαμ ήταν ψυχραιμότερη στην διαδικασία των πέναλτι και με το τελικό 4-2, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ!

Κανένας εκ των δύο τερματοφυλάκων απέκρουσε πέναλτι, έμεινε στο κέντρο της εστίας ο Μαρκ Χάουαρντ, στο τελευταίο, άστοχο πέναλτι των «latics» που έστειλε τη Γουίγκαν στον επόμενο γύρο.

Δημήτρης Μανάκος