«Σοκ» για τη Σαουθάμπτον από ομάδα της League Two, απίστευτη η Ρέντινγκ του Σέλες!

Γεγονός είναι η πρώτη έκπληξη στον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ με την Τζίλιγχαμ της League Two να αφήνει εκτός συνέχειας τη Σαουθάμπτον με 3-1. Τρομερή η Ρέντινγκ του Ρούμπεν Σέλες στην έδρα της Μίλγουολ, με «10» τελείωσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, παιχνίδι της, η Νοτς Κάουντι!



«Σοκ» για τη Σαουθάμπτον από ομάδα της League Two, απίστευτη η Ρέντινγκ του Σέλες!

Το Λιγκ Καπ είναι εδώ, η καλύτερη προετοιμασία μετά το Community Shield για την έναρξη της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι γεγονός, παρότι δεν συμμετείχαν ομάδες της Premier League.

Και όπως αναμενόταν, παρακολουθήσαμε φυσικά εκπλήξεις, με τη μεγαλύτερη αυτών να αφορά τη Σαουθάμπτον, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από την Τζίλιγχαμ και δεν συνεχίζει στον θεσμό.

Η ομάδα της League Two προηγήθηκε με 3-0 μάλιστα μέχρι και το 67ο λεπτό και το μόνο που κατάφεραν οι «άγιοι» ήταν να μειώσουν σε 3-1, με τον Αλκαράθ, ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90’.

Την ίδια ώρα, τη νίκη του… γύρου κατέγραψε η Ρέντινγκ του Ρούμπεν Σέλες. Ο πρώην προπονητής της Σαουθάμπτον, παρά τα πολλά διοικητικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, τον έχει κρατήσει ενωμένο και αισίως, η ομάδα του μετέβη στην έδρα της Μίλγουολ και την «διέλυσε» με το εμφατικό 4-0.

Δεύτερη διαδοχική νίκη εντός έδρας για την Μπόλτον, που απέκλεισε με 1-0 την Μπάροου, ισάριθμες ήττες στο «σπίτι» της η Ντέρμπι, η οποία μετά το ανεπιτυχές 2-1 στην πρώτη αγωνιστική της League One από τη Γουίγκαν, είδε την Μπλάκπουλ να την αποκλείει με 2-0.

Η Νοτς Κάουντι από την άλλη πλευρά, βίωσε ακόμη ένα δύσκολο βράδυ, μετά την «πεντάρα» της πρεμιέρας στην 4η τη τάξει κατηγορία. Ηττήθηκε με 2-0 από τη Λίνκολν στο «σπίτι» της και το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο επίσημο ματς της, τελείωσε την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μπάλντγουιν.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του 1ου γύρου, της 1ης ημέρας του Λιγκ Καπ:

Χάντερσφιλντ - Μίντλεσμπρο 2-3

Μάνσφιλντ - Γκρίμσμπι 2-0

Νιούπορτ - Τσάρλτον 3-1

Πιτέρμπορο - Σουίντον 1-1 (2-1 πεν.)

Σουόνσι - Νορθάμπτον 3-0

Άκρινγκτον - Μπράντφορντ 1-1 (1-3 πεν.)

Έξετερ - Κρόουλι 2-1

Μίλγουολ - Ρέντινγκ 0-4

Μίλτον Κέινς Ντονς - Γουίκομπ 0-2

Μπάρνσλεϊ - Τρανμίρ 2-2 (6-7 πεν.)

Μπλάκμπερν - Γουόλσολ 4-3

Μπόλτον - Μπάροου 1-0

Νοτς Κάουντι - Λίνκολν 0-2

Ντέρμπι - Μπλάκπουλ 0-2

Πλίμουθ - Λέιτον Όριεντ 2-0

Πορτ Βέιλ - Φλίτγουντ 3-2

Πρέστον - Σάλφορντ 2-2 (2-4 πεν.)

Ρόδεραμ - Μόρκαμ 1-1 (4-2 πεν.)

Σάντερλαντ - Κρου 1-1 (3-5 πεν.)

Σάτον - Κέιμπριτζ 1-1 (6-5 πεν.)

Σέφιλντ Γουέντσντεϊ - Στόκπορτ 1-1 (4-2 πεν.)

Στίβενεϊτζ - Γουότφορντ 1-1 (4-3 πεν.)

Στόουκ - Γουέστ Μπρομ 2-1

Τζίλιγχαμ - Σαουθάμπτον 3-1

Τσέλτεναμ - Μπέρμιγχαμ 0-2

Φόρεστ Γκριν - Πόρτσμουθ 1-3

Χάρογκεϊτ - Καρλάιλ 1-0

Χαλ - Ντονκάστερ 1-2

 

Δημήτρης Μανάκος