Μόνο τον Σκιπ κρατά η Τότεναμ από την Μπαρτσελόνα, εκτέθηκε πολύ αμυντικά σε… 10 λεπτά! (vids)

Εντυπωσιακή ήταν η φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Τότεναμ στο «Estadi Olímpic Lluís Companys», με το τελικό 4-2 να διαμορφώνεται στο φινάλε, αναδεικνύοντας τα πολλά αμυντικά προβλήματα της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου. Ξεχώρισε ο Σκιπ, έχασε ο Χάρι Κέιν.



Μόνο τον Σκιπ κρατά η Τότεναμ από την Μπαρτσελόνα, εκτέθηκε πολύ αμυντικά σε… 10 λεπτά! (vids)

Αρνητικά ήταν τα τελευταία δείγματα της Τότεναμ, πριν από την έναρξη της Premier League, με τους Λονδρέζους να επιστρέφουν στο «Νησί» και να προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχοντας στις αποσκευές τους αρκετά σημάδια πως οδεύουν στον λάθος δρόμο, τουλάχιστον όσον αφορά την αμυντική τους λειτουργία, στο φιλικό με την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο «Estadi Olímpic Lluís Companys» για 80 λεπτά απέναντι στους Καταλανούς και είδε τον Όλιβερ Σκιπ να σκοράρει δις, για πρώτη φορά στην καριέρα του, αναπληρώνοντας το κενό του Χάρι Κέιν, που απουσίαζε.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 3ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά χρειάστηκαν 12 λεπτά για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Σκιπ έκανε το 1-1 στο 24’ και ο ίδιος παίκτης, στο 36ο λεπτό, σημείωσε το πέμπτο γκολ της καριέρας του, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ιβάν Πέρισιτς.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η Τότεναμ έπαιξε αποκλειστικά για να διατηρήσει το υπέρ της σκορ και το «πλήρωσε» με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ο Φεράν Τόρες έκανε το 2-2 στο 81’, εκθέτοντας τους Λονδρέζους στο κέντρο της άμυνας και εν τέλει το αποτέλεσμα διαμόρφωσαν ο Φάτι και ο Εζαλζουλί στο 90’ και στο 94’!

 

Δημήτρης Μανάκος