Οι «λέαινες» συνεχίζουν, η Τζέιμς είδε το παραμύθι να γίνεται εφιάλτης!

Η γυναικεία ομάδα της Αγγλίας τα κατάφερε και απέναντι στην σκληροτράχηλη Νιγηρία, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ με το 4-2 στα πέναλτι! Αποβλήθηκε για χτύπημα στην Αλόζι η Λόρεν Τζέιμς στο 87’, αστόχησε από την άσπρη βούλα η Νιγηριανή που έδωσε το αριθμητικό αβαντάζ στην ομάδα της!  



Οι «λέαινες» συνεχίζουν, η Τζέιμς είδε το παραμύθι να γίνεται εφιάλτης!

Τα κορίτσια της Σαρίνα Βίγκμαν κλήθηκαν να καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Νιγηρίας, που επιχείρησε να γίνει η πρώτη ομάδα της χώρας σε επίπεδο γυναικών με νίκη σε νοκ-άουτ ματς Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι «λέαινες» είδαν τον VAR να τους ανατρέπει απόφαση του ρέφερι για πέναλτι και στο 87’ η Λόρεν Τζέιμς πάτησε απερίσκεπτα και παντελώς ανόητα την Αλόζι, με αποτέλεσμα μετά και από εξέταση της φάσης, ν’ αποβληθεί.

Η ημίωρη παράταση ήθελε ιδιαίτερη προσοχή για τις Αγγλίδες που κατάφεραν να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης διατηρώντας το 0-0 και στα πέναλτι στάθηκαν πιο τυχερές και εύστοχες, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά με το 4-2.

Η Λόρεν Τζέιμς αναγκαστικά θα δει το παιχνίδι για τους "8" δίχως να μπορεί να βοηθήσει, αφού, μετά τα όσα μαγικά έκανε στη φάση των ομίλων και τα γκολ με τα οποία οδηγούσε την Αγγλία, θα πρέπει να εκτίσει την τιμωρία της...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης