Ούτε να το φανταστεί ο Ράις: Δύο τρόπαια σε δύο διαδοχικά παιχνίδια! (pics)

Ο Ντέκλαν Ράις στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της Άρσεναλ πήρε το Community Shield για το 2023 και μαζί με το φινάλε της θητείας του στην Γουέστ Χαμ, έχει σηκώσει τρόπαιο στα δύο τελευταία παιχνίδια υψηλού ανταγωνιστικού επιπέδου!  



Ούτε να το φανταστεί ο Ράις: Δύο τρόπαια σε δύο διαδοχικά παιχνίδια! (pics)

Ξεκίνησε βασικός στο «Γουέμπλεϊ», στο χώρο του κέντρου για τους «κανονιέρηδες», δίχως να έχει την επίδραση που θα ήθελε στο παιχνίδι.

Άλλωστε, η ομάδα του Αρτέτα άργησε να φανεί τολμηρή στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι, παρά το σχέδιο για το πρέσινγκ από το επιθετικό τρίτο και το κλείσιμο των χώρων με τις γραμμές σε … απόσταση αναπνοής όταν η μπάλα θα περνούσε τη μεσαία γραμμή του αγωνιστικού χώρου.

Ο Ράις χάρη στο αυτογκόλ του Ακάντζι στο 90’ + 11’, την αστοχία του Ντε Μπρόινε και τη νίκη του Ράμσντεϊλ απέναντι στον Ρόδρι στη διαδικασία των πέναλτι, να πανηγυρίσει τρόπαιο στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι ως μέλος των «κανονιέρηδων».

Το φινάλε του προηγούμενου κεφαλαίου της καριέρας του, είχε ευρωπαϊκό τίτλο. Στη μεγαλύτερη στιγμή του με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Ράις, τον Ιούνιο, βίωσε την απόλυτη ευτυχία – μέχρι την επόμενη – ως θριαμβευτής του Europa Conference League. Τα δύο πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της καριέρας του, τον έκαναν να σηκώσει ψηλά στον ουρανό τρόπαια. Διόλου άσχημα για το φετινό καλοκαίρι του Ράις. Θα του μείνει αξέχαστο…

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης