Βαθμό στο 95’ πήρε η Λιντς, θετική πρεμιέρα με ανατροπή για Λέστερ (vid)

Οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Πρέμιερ Λιγκ κατάφεραν να πάρουν αποτελέσματα στην πρεμιέρα της νέας σεζόν στην Τσάμπιονσιπ! Με γκολ του Σάμερβιλ στο 90’ + 5’ η Λιντς εξασφάλισε το 2-2 κόντρα στην Κάρντιφ των Γούτα, Ράμσεϊ και Μπουλούτ, ενώ, τα δύο γκολ του Ντούσμπερι – Χολ οδήγησαν την Λέστερ στο 2-1 με ανατροπή απέναντι στην Κόβεντρι.  



Βαθμό στο 95’ πήρε η Λιντς, θετική πρεμιέρα με ανατροπή για Λέστερ (vid)

Ο Δημήτρης Γούτας έκανε ντεμπούτο σε αγγλική Λίγκα και πήρε φανέλα βασικού από τον Ερόλ Μπουλούτ για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τα «παγώνια» στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ.

Ο Έλληνας αμυντικός είδε την ομάδα του να προηγείται με δύο τέρματα από το πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Μπόουλερ και Ούγκμπο, όμως, η Λιντς αντέδρασε στο δεύτερο 45ο λεπτο και πήρε βαθμό με δραματικό φινάλε. Ο Κούπερ στο 49’ μείωσε από νωρίς και ο Σάμερβιλ που είχε προκαλέσει αίσθηση και στην Πρέμιερ την περασμένη χρονιά, έγραψε το τελικό 2-2 στο 90’ + 5’.

Η Λέστερ από την πλευρά της υποδέχθηκε την Κόβεντρι στο «King Power Stadium», έχοντας κλείσει πλέον τον μεγάλο κύκλο της παρουσίας της στην κορυφαία κατηγορία και ξεκινώντας νέα προσπάθεια επιστροφής εκεί.

Ο Ντούσμπερι – Χολ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τις «αλεπούδες», αφού σε προχωρημένο, χρονικά, σημείο, κατάφερε βρίσκοντας δίχτυα στο 77’ και το 87’ να φέρει τούμπα το ματς – και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, για το τελικό 2-1! Ο ΜακΦάντζεν είχε βάλει μπροστά την Κόβεντρι από το 47’…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης