Ο «χαμός» στην Μπράιτον συνεχίζεται: Παίκτης της σεζόν ο Καϊσέδο 64 ώρες πριν, εκτός αποστολής τώρα!

Ακατανόητα πράγματα στην περίπτωση του Μόισες Καϊσέδο και στην παραμονή ή την αποχώρησή του από την Μπράιτον, με τον μέσο από το Εκουαδόρ να είναι εκτός αποστολής για το φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.



 Ο «χαμός» στην Μπράιτον συνεχίζεται: Παίκτης της σεζόν ο Καϊσέδο 64 ώρες πριν, εκτός αποστολής τώρα!

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, ο Μόισες Καϊσέδο έκανε την εμφάνισή του στη φιλική νίκη της Μπράιτον επί της Μπρέντφορντ στις Ηνωμένες Πολιτείες, περνώντας ως αλλαγή στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Πριν από 64 ώρες, οι «γλάροι» βράβευσαν τον μέσο από το Εκουαδόρ, ως τον κορυφαίο τους ποδοσφαιριστή στην σεζόν που παρήλθε, δείχνοντάς του πόσο σημαντικός είναι για αυτούς, σε μία ιστορική πορεία της Μπράιτον, που κατέληξε σε… ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Πλέον, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, αφού η ενδεκάδα της Μπράιτον για το φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο έκανε την εμφάνισή της, με τον Καϊσέδο να μην βρίσκεται καν στην αποστολή.

Πιέζει ο παίκτης για να πάει στην Τσέλσι, συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, δεν «πέφτει» κάτω από 100 εκατομμύρια η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι για τον Καϊσέδο!

Δημήτρης Μανάκος