Εδώ δεν είναι… National League: Δέκα γκολ συνολικά δέχθηκαν Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι στην πρεμιέρα! (vids)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν την περιπλάνησή τους στη League Two η Ρέξαμ και η Νοτς Κάουντι, με αμφότερες να ηττώνται με χαρακτηριστική ευκολία, δεχόμενες αθροιστικά 10 γκολ.



 Εδώ δεν είναι… National League: Δέκα γκολ συνολικά δέχθηκαν Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι στην πρεμιέρα! (vids)

Μπορεί η Ρέξαμ να λογίζεται από τις στοιχηματικές εταιρίες ως η ομάδα που είναι το φαβορί για την άνοδο στη League One, με τη Νοτς Κάουντι να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα, όμως οι δύο ομάδες που ανέβηκαν στη League Two από τη National League, διαπίστωσαν άμεσα πως τα δύο πρωταθλήματα δεν συγκρίνονται.

Ξεκίνησαν άλλωστε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στην πρεμιέρα της 4ης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τη Νοτς Κάουντι να ηττάται με 5-1 από τη Σάτον εκτός έδρας, έχοντας μείνει και με παίκτη λιγότερο από νωρίς, λόγω της αποβολής του Στόουν, και τη Ρέξαμ να δέχεται πέντε γκολ στην Ουαλία.

Η Μίλτον Κέινς Ντονς προηγήθηκε από νωρίς και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, με τους Ουαλούς να χάνουν στο «σπίτι» τους στην 1η αγωνιστική της League Two, πράγμα που δεν συνέβη σε ολόκληρη την περσινή χρονιά.

«Ανώμαλη» υποδοχή λοιπόν σε αμφότερες από Σάτον και Μίλτον Κέινς Ντονς αντίστοιχα, με τις τέως ομάδες της National League να δέχονται από πέντε γκολ, σκοράροντας σε τέσσερις περιπτώσεις οι ίδιες.

Δημήτρης Μανάκος